ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός Κρήτη: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 62χρονο Ιάκωβο που καταπλακώθηκε από την εκκλησία

Σεισμός Κρήτη κηδεία (28/9)
H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Βιάννου
creta24

Την ώρα του σεισμού στην Κρήτη ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης βρισκόταν μέσα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τόνους πέτρας

Σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Ιάκωβο, ο οποίος «έφυγε» από τον καταστροφικό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ στο Ηράκλειο.

Η νεκρώσιμος τελετή θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μάρθας Βιάννου. H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Βιάννου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης. Την ώρα του σεισμού ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης βρισκόταν μέσα στην εκκλησία, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τόνους πέτρας και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Τραγική φιγούρα ο γιος του που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε και ο ίδιος, αφού ο σεισμός τον «πρόλαβε» ενώ έβγαινε από την εκκλησία και ο οποίος είδε τον πατέρα του να «χάνεται» κάτω από τα συντρίμμια.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 62χρονο ήταν ότι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA o Μητροπολίτης Καστελίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας, είχε κάνει τάμα να σώσει την εκκλησία που τελικά τον καταπλάκωσε.

Με πληροφορίες από: creta24

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανακοινώθηκε το «mega deal» Ελλάδας-Γαλλίας - Τι θα περιλαμβάνει η αμυντική συμφωνία

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέγραψε τη στιγμή που η θάλασσα «κατάπιε» και σκότωσε τον σύζυγό της

Ξέφυγαν τελείως στο Big Brother: Έχετε πάρει χαμπάρι τι γίνεται στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού»;