ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τον θάνατο 20χρονου: «Με δύναμη ψυχής πάλεψε τον φονικό ιό» λένε οι γιατροί

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr για τον θάνατο 20χρονου: «Με δύναμη ψυχής πάλεψε τον φονικό ιό» λένε οι γιατροί
Παρά τη μάχη των γιατρών, ο 21χρονος που ήταν ανεμβολίαστος, κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».
INTIME

Ο 20χρονος είχε διαγνωσθεί με κορoνοϊό στις αρχές του Σεπτεμβρίου και στις 16 του μήνα μπήκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» - Παρά τη μάχη των γιατρών, και τη δύναμη ψυχής του ίδιου έχασε την ζωή του μετά από σοβαρές επιπλοκές του Covid-19 - Ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για το περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, προτρέποντας τους πολίτες να εμβολιαστούν

Με συγκινητικά λόγια για την μάχη που έδωσε ο 20χρονος από τη Θεσσαλονίκη μίλησαν στο Newsbomb.gr οι θεράποντες γιατροί τους από το νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr ο 20χρονος που έπασχε από άσθμα νόσησε από κορονοϊό στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αρχικά οι γονείς του πίστεψαν ότι το παιδί θα μπορούσε να… παλέψει από το σπίτι όπως είχε γίνει και άλλες φορές στο παρελθόν που αντιμετώπιζε προβλήματα με το άσθμα. Στο νοσοκομείο διεκομίσθη – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - στις 16 Σεπτεμβρίου με βαριά πνευμονία και χρειαζόταν την παροχή οξυγόνου.

«Έδωσε έναν μεγάλο αγώνα με δύναμη ψυχής για να κρατηθεί στη ζωή. Συνεργάστηκε με τους γιατρούς», λένε στο Newsbomb.gr γιατροί του νοσοκομείου «Παπανικολάου».

Ωστόσο η πορεία της υγείας του δεν εξελίχθηκε καλά. Πριν από περίπου 8 ημέρες ο άτυχος νεαρός εισήχθη στην εντατική και διασωληνώθηκε.

Η κατάσταση της υγείας ήταν τόσο σοβαρή που σύμφωνα με τους γιατρούς υπέστη πνευμονική εμβολή, έμφραγμα του μυοκαρδίου και κατέληξε.

Στον θάνατο του 20χρονου από την Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε και η αναφέρθηκε και η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, απευθύνοντας έκκληση να σπεύσουν να εμβολιαστούν, όσοι πολίτες ακόμα δεν το έχουν κάνει. «Δεν θέλουμε να έχουμε τέτοιους θανάτους, είναι πάρα πολύ εύκολο να τους προλάβουμε με εμβολιασμό» τόνισε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίζεται την Πέμπτη ο Νίκος Παλαιοκώστας

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Καιρός: Ξεκινά απόψε η κακοκαιρία «Αθηνά» - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει»