ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Ρόδο: Έρευνα για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της Ντόρας

Δολοφονία στη Ρόδο: Έρευνα για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της Ντόρας

Δολοφονία στη Ρόδο: Οι Αρχές αναζητούν τις επικοινωνίες του φονιά της άτυχης Ντόρας, λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία της.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο με το δρομολόγιο του δολοφόνου στο σπίτι της Ντόρας που δολοφονήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου στη μέση του δρόμου στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος, στη συνέχεια, αυτοκτόνησε.

Αυτό που διερευνούν οι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι αν ήταν κάποιος μαζί του και γνώριζε ότι σχεδίασε να σκοτώσει την άτυχη εκπαιδευτικό. Μάλιστα, η οικογένεια της Ντόρας έχει ακούσει αυτόπτες μάρτυρες να μιλάνε για εμπλοκή τρίτου προσώπου.

Στο στόχαστρο των Αρχών οι επικοινωνίες του δολοφόνου πριν και μετά το έγκλημα
Οι αρχές ζητούν επίσης να ανοίξουν τα δύο κινητά και το λάπτοπ του 40χρονου δολοφόνου και αυτόχειρα. Θέλουν να δουν με ποιον επικοινώνησε πριν και μετά το έγκλημα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, όταν σκότωσε την Ντόρα, τηλεφώνησε στην αδερφή του. Της είπε ότι την αγαπά, ωστόσο όμως δεν αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει την πρώην σύντροφό του.

Παράλληλα, η άτυχη Ντόρα, όπως αποκάλυψε η μητέρα του κοριτσιού, είχε προειδοποιήσει την αδερφή του δολοφόνου της.

«Η Ντόρα είπε στην αδερφή του «Δεν του κάνω μήνυση για το ότι είχε μπει στον υπολογιστή και μου χάλασε τις φωτογραφίες και όλα αυτά. Το μόνο που θέλω είναι να μείνει μακριά μου». Ήταν άνανδρος δεν πήγε με τα χέρια του απλά .Πήγε με όπλο ο άνανδρος Αυτός ήταν ο Κ…. Ένας άνανδρος φονιάς», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Με πληροφορίες από Star

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η κακοκαιρία «Αθηνά» σφυροκοπά τη χώρα - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Τραγωδία στο Μπολσόι: Η στιγμή που ο χορευτής χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια της παράστασης (vid)

Ο σχεδιαστής του οίκου Balmain σόκαρε τον πλανήτη – Η φωτό που αποκάλυψε το φρικτό ατύχημα