ΕΛΛΑΔΑ

11 χρόνια Newsbomb.gr: 11 χρόνια στην καρδιά των γεγονότων...

11 χρόνια Newsbomb.gr: 11 χρόνια στην καρδιά των γεγονότων...

Το Newsbomb.gr συμπληρώνει σήμερα 11 χρόνια στην υπηρεσία της Ενημέρωσης, πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με ρεπορτάζ, οδοιπορικά και απόψεις με υπογραφή.

Πιστό στις βασικές του αρχές για αντικειμενική και πάντα ανιδιοτελή δημοσιογραφική αντιμετώπιση γεγονότων και πρωταγωνιστών. Χωρίς υπολογισμό κόστους, χωρίς φόβο και πάντα μέσα από αποκαλυπτικές έρευνες που «γεννούν» τις εξελίξεις…

Και το 2021 το Newsbomb.gr κατέγραψε καρέ - καρέ τα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μεγάλα πολιτικά γεγονότα, καταστροφικοί σεισμοί, φυσικές καταστροφές, εγκλήματα, πορείες διαμαρτυρίας, συνεντεύξεις!

Με Live συνδέσεις, πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, μέσα στην καρδιά της επικαιρότητας.

Από τη Θράκη μέχρι το ακριτικό Καστελόριζο...

Η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr σε χρόνο ρεκόρ από τις εκδηλώσεις των σημαντικών γεγονότων σπεύδει παντού...

Με αποστολές και οδοιπορικά στους τόπους των φυσικών καταστροφών, πάντα δίπλα στους πολίτες. Στις καταστροφικές πυρκαγιές σε Εύβοια και Αττική, στους μεγάλους σεισμούς σε Ελασσόνα, Σάμο και Αρκαλοχώρι…

Με live συνδέσεις στο τελευταίο αντίο για τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, τα θλιβερά επεισόδια της Νέας Σμύρνης, αλλά και στις πρόσφατες πλημμύρες στην Εύβοια το Newsbomb, όχι μόνο καταγράφει σε real time την επικαιρότητα, αλλά ζει την επικαιρότητα, στο κέντρο των γεγονότων.

Με απευθείας συνδέσεις και εικόνες μέσα από τα εμβολιαστικά κέντρα και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας, οι ρεπόρτερ του Newsbomb.gr κατέγραψαν και την εμβολιαστική διαδικασία, αλλά και τις αντιρρήσεις των συμπολιτών μας να εμβολιαστούν. Γιατροί, επιστήμονες, ειδικοί καταθέτουν χωρίς… φίλτρα τις απόψεις τους -πάντα ελεύθερα- στο μεγαλύτερο ειδησεογραφικό site της χώρας.

Με ταχύτητα, αμεσότητα, αντικειμενικότητα και «ψύχραιμη» στάση ακόμα και στα ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως το στυγερό έγκλημα της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Με συνεντεύξεις πολιτικών αρχηγών, υπουργών και των πρωταγωνιστών της επικαιρότητας...

Η Όλγα Τρέμη καταγράφει την πολιτική ειδησεογραφία, φιλοξενεί στο Meeting Point τα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα της χώρας και με τακτική αρθρογραφία της αναλύει το παρασκήνιο των γεγονότων.

Ο Κώστας Τσιτούνας αναλύει σχολιογραφικά τα καλώς, αλλά και τα κακώς κείμενα εντός και εκτός Βουλής…

Η Αμαλία Κάτζου μεταφέρει καθημερινά τον παλμό του κυβερνητικού ρεπορτάζ και της ΝΔ, ενώ ο Αντώνης Γκιόκας καταγράφει την αντιπολιτευτική τακτική του Αλέξη Τσίπρα και των υπολοίπων πολιτικών αρχηγών.

Παράλληλα, ένα καταξιωμένο team έμπειρων δημοσιογράφων από το πολιτικό, το οικονομικό, το διπλωματικό, το αστυνομικό και το δικαστικό ρεπορτάζ σας ενημερώνουν για το προσκήνιο και το παρασκήνιο των πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών ειδήσεων.

Οι κορυφαίοι στον τομέα τους γράφουν στο Newsbomb…

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης, ο Γιάννης Σαραντάκος και η Αλεξία Τασούλη με αποκλειστικές ειδήσεις και αναλύσεις, αρθρογραφούν στο Newsbomb για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας…

Ο Θανάσης Κουκάκης αναλύει όλα τα οικονομικά γεγονότα και τα επιχειρηματικά deals και εξηγεί πώς αυτά θα έχουν επιπτώσεις -θετικές ή αρνητικές- στα εισοδήματα των πολιτών, με καθημερινά ρεπορτάζ και μέσα από την αποκαλυπτική στήλη του «Over the Counter»

Η Σοφία Σπίγγου παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις ραγδαίες εξελίξεις στο δικαστικό ρεπορτάζ, με αποκαλύψεις που συζητούνται.

Ο Αλέξανδρος Καλαφάτης άμεσα και έγκυρα καταγράφει, παρουσιάζει και αναλύει τα γεγονότα, μεγάλα και μικρά, από το αστυνομικό ρεπορτάζ, που συγκλονίζουν -δυστυχώς ολοένα και πιο συχνά πια- το πανελλήνιο…

Η Ζωή Κατσιγιάννη, κορυφαία στη δημιουργία Infographics στην Ελλάδα, δίνει στα μεγάλα γεγονότα τη συγκεντρωτική οπτική αποτύπωση της πληροφορίας με τέτοιο τρόπο που να εξυπηρετεί τη με μια ματιά κατανόησή της από το αναγνωστικό μας κοινό.

Το Newsbomb.gr από την πρώτη μέρα της παρουσίας του στο χώρο της Ενημέρωσης, υπηρετεί και θα εξακολουθεί πάντα να υπηρετεί πιστά έναν και μοναδικό σκοπό.

Αυτόν της αντικειμενικής και -πάντα παρεμβατικής- ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών.

11 χρόνια Newsbomb.gr…

11 χρόνια στην κορυφή της Ενημέρωσης και συνεχίζουμε...

Στηρίζοντας τον λαό, ελέγχοντας την εκάστοτε εξουσία…

Newsbomb.gr

Στην καρδιά της είδησης!