ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ανθρώπους που πήγαιναν σε κηδεία

Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ανθρώπους που πήγαιναν σε κηδεία

Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην Κρήτη.

Ένα αυτοκίνητο, του οποίου τα φρένα έσπασαν παρέσυρε έξι ανθρώπους που βρίσκονται εκείνη την ώρα σε κηδεία. Μάλιστα, η νεκροφόρα ανέκοψε τη ξέφρενη πορεία του οχήματος. Από το περιστατικό νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο οι δύο από τους έξι τραυματίες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι στο χωριό Γρηγοριά του δήμου Φαιστού.

Ο οδηγός του οχήματος είχε παραλάβει την προηγούμενη μόλις ημέρα το αυτοκίνητό του από το συνεργείο. Ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα τεχνικό πρόβλημα που θα παρουσιαζόταν στο αυτοκίνητό του θα είχε ως αποτέλεσμα να παρασύρει έξι ανθρώπους. Μάλιστα, δύο από αυτούς «σφηνώθηκαν» κάτω από τις ρόδες.

Ο οδηγός, ο οποίος κινούνταν στο δρόμο προς το νεκροταφείο της περιοχής είδε ξαφνικά μπροστά του μία νεκροφόρα, που τη συνόδευαν συγγενείς και φίλοι του νεκρού. Αμέσως, προσπάθησε να κόψει ταχύτητα, ωστόσο, τα φρένα του δεν λειτούργησαν με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία ξέφρενη πορεία. Στο πέρασμά του παρέσυρε έξι ανθρώπους, ενώ για καλή του τύχη συγκρούστηκε με τη νεκροφόρα, κόβοντας την πορεία του.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα από την Αγία Βαρβάρα, τις Μοίρες, το Κ.Υ. Σπηλίου και το Ηράκλειο.

Οι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Μάλιστα, ένα άτομο έχει υποστεί εγκεφαλική διάσειση και ένα άλλο σπάσιμο κλείδας και ρήξη πνεύμονα.

Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών έσπευσε και ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου, για να συμπαρασταθεί στους τραυματισμένους ανθρώπους.