ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Στο στενό περιβάλλον της 8χρονης αναζητούν οι αρχές τον βιαστή της

Ρόδος: Στο στενό περιβάλλον της 8χρονης αναζητούν οι αρχές τον βιαστή της

Ρόδος: Γρίφος για τους αστυνομικούς παραμένει ακόμα η ταυτότητα του δράστη του βιασμού της 8χρονης

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη του βιασμού της 8χρονης στη Ρόδο που οδηγήθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να επιβεβαιώνουν την σεξουαλική κακοποίησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η οικογένεια και το οικογενειακό περιβάλλον της 8χρονης με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να αναζητούν τον δράστη της αποτρόπαιας αυτής πράξης.

Η 8χρονη, η οποία παραμένει σε κατάσταση σοκ, νοσηλεύεται σε ειδική δομή στη Ρόδο και έχει μιλήσει με παιδοψυχολόγους της ΕΛΑΣ χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να έχει καταφέρει να δώσει κάποιο στοιχείο που θα κατευθύνει τις έρευνες των αστυνομικών.

Μετά από απόφαση της εισαγγελίας, το κοριτσάκι απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον, ενώ πραγματοποιήθηκε και προσωρινή αφαίρεση της επιμέλειας από την μητέρα της, η οποία όταν κλήθηκε για κατάθεση από την αστυνομία ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει πως προκλήθηκε ο τραυματισμός στο παιδί και δεν υποψιάζεται κάτι.

«Εγώ είμαι χάλια, γιατί αυτό το παιδί δεν θα το ξαναδώ, το πήραν στα ιδρύματα. Ένα καλό παιδάκι, είχε λίγο πρόβλημα στην ομιλία του, του κάναμε μαθήματα. Το ρήμαξε το παιδί. Κλαίω δυο μέρες τώρα» δήλωσε συγγενής του παιδιού στο Star.

«Πώς έγινε, ποιος ήταν δεν ξέρω» δήλωσε από την πλευρά της η γιαγιά της 8χρονης αποκαλύπτοντας ότι η μητέρα της έχει ακόμα τρία παιδιά από διαφορετικούς πατεράδες. Ειδικά, δε, για τον πατέρα της 8χρονης είπε ότι είναι ναυτικός στα καράβια και η σύζυγός του και μητέρα της 8χρονης έχει ζητήσει διαζύγιο.

Τα τρία αδέρφια της 8χρονης εξετάστηκαν πάντως από ιατροδικαστή στο νοσοκομείο της Ρόδου με εντολή του εισαγγελέα και όπως διαπιστώθηκε δεν φέρουν σημάδια που να παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Τις επόμενες ώρες οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛΑΣ αναμένεται να προσπαθήσουν εκ νέου να μιλήσουν με την 8χρονη ευελπιστώντας ότι θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία - Το σχέδιο για τον «Μπάλλο»: Μηνύματα «112», εκκενώσεις και κινητά επιχειρησιακά κέντρα

Νορβηγία: Ο 37χρονος τοξοβόλος σκότωσε 5 άτομα σε 34’ – Φέρεται να ήταν προσηλυτισμένος στο Ισλάμ

Θα «ξετινάζουν» τα τελωνεία όσους ταξιδεύουν με μεγάλα ποσά και χρυσό – Τι αλλάζει η ΑΑΔΕ