ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Απίστευτο περιστατικό επίθεσης κρεοπώλη σε καταναλωτή - Καταδικάζει ο σύνδεσμος καταναλωτών

Κρεοπώλης επίθεση Κρήτη σύνδεσμος κρεοπωλών
Κρεοπώλης επιτέθηκε σε καταναλωτή
ΙΝΤΙΜΕ/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κρήτη: Ένας κρεοπώλης στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης επιτέθηκε με μανία στον 46χρονο πελάτη.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, με κρεοπώλη να επιτίθεται σε καταναλωτή, επειδή του είπε πως το κρέας είναι…ακριβό, καταλήγοντας εν τέλει ο πελάτης στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ένας κρεοπώλης στο κέντρο του Ηρακλείου της Κρήτης επιτέθηκε με μανία στον 46χρονο πελάτη, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, επειδή διαμαρτυρήθηκε ότι του χρέωσε το κρέας ακριβότερα από την αρχική του τιμή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 46χρονος άνδρας, αφού έφτασε στο κρεοπωλείο και ζήτησε από τον κρεοπώλη να του βάλει σε μια τσάντα το κρέας που είχε διαλέξει , που ήθελε, πήγε στο ταμείο και διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στην βιτρίνα.

«Λέω στην κοπέλα «συγνώμη, αλλά έχει ταμπελάκι με 4,99». Μου λέει «όχι, αυτό είναι κάτι άλλο». Δηλαδή της λέω τι κάτι άλλο; Μου λέει είναι κάτι άλλο, δε σας είπε το αφεντικό; Όχι της λέω. Όταν λέμε ότι λέει πρόβατο 4,99 και εσύ μου ζυγίζεις 5,99, ε όχι, της λέω, δε θα το πάρω το προϊόν, σε ευχαριστώ πολύ να μη σε καθυστερώ, της λέω, γιατί έχεις και κόσμο και σηκώθηκα και έφυγα», είπε ο 46χρονος.

Το θύμα βγήκε από το κατάστημα και πήγε προς το αυτοκίνητο του το οποίο είχε παρκάρει ακριβώς απέξω. Ωστόσο, ο 39χρονος κρεοπώλης τότε εμφανώς οργισμένος βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να τον γρονθοκοπά.

«Την ώρα που πάω να μπω στο αυτοκίνητο και έχω μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο, ακούω φωνές από πίσω μου, δηλαδή με αιφνιδίασε στην ουσία δεν ήξερα ποιος ήτανε. Γυρνώντας να δω ποιος είναι μου έχει παίξει δύο μπουνιές στο κεφάλι και μετά μου έπαιζε κλωτσιές στην πόρτα για να μη βγω από το αυτοκίνητο γιατί εγώ πήγα να αντισταθώ να βγω από το αυτοκίνητο», περιέγραψε ο 46χρονος.

Τραυματισμός του 46χρονου

«Μου έπιασε το πόδι η πόρτα , το οποίο έχω πάθει και κάταγμα γιατί μετά το περιστατικό πήγα στο νοσοκομείο. Με έβριζε εκεί ότι μπορείτε να φανταστείτε σε βρισιές. Το παιδί μου ήταν μπροστά μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο κάποια στιγμή τα έχασε και πήγε να φύγει το παιδί από το αυτοκίνητο».

Στη συνέχεια, το θύμα ειδοποίησε την αστυνομία. «Πέντε λεπτά πριν φτάσει το περιπολικό αυτός σηκώθηκε και έτρεξε και με τα πόδια και έφυγε από το κατάστημα του. Πριν το περιστατικό το δικό μου είχε λογοφέρει φραστικά με δύο πελάτες, γιατί άλλο του ζητούσαν άλλο πήγαινε να τους βάλει, του λέγανε μα με κοροϊδεύεις και κάτι τέτοια άκουγα στα σχόλια».

Σημειώνεται ότι 46χρονος έχει καταθέσει μήνυση κατά του κρεοπώλη ο οποίος παραμένει άφαντος.

Καταδικάζει ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών την επίθεση

Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου, με ανακοίνωση του, καταδικάζει την επίθεση σε βάρος καταναλωτή, διευκρινίζοντας ότι ο εν λόγω κρεοπώλης δεν είναι μέλος του.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου καταδικάζει το περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον άνθρωπο που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από κρεοπώλη.

Ο Σύνδεσμος διευκρινίσει ότι ο συγκεκριμένος κρεοπώλης ΔΕΝ είναι μέλος του και καλεί τους καταναλωτές να εμπιστεύονται μόνο τα παραδοσιακά κρεοπωλεία της γειτονιάς τους που φέρουν το ειδικό σήμα και εγγυώνται την ποιότητα των αγαθών που προσφέρουν, τη σωστή εξυπηρέτηση και την έντιμη συνεργασία με κάθε πελάτη.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

The Voice: Παπαρίζου και Ρουβάς χόρεψαν τσάμικο – Η «Ιτιά» που τους μεράκλωσε!

Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου κατηγορείται και για βιασμό 16χρονης