ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός - Παίδων σε 4 λεπτά! Πώς η Άμεση Δράση έσωσε 2χρονο παιδί (video)

Κολωνός - Παίδων σε 4 λεπτά! Πώς η Άμεση Δράση έσωσε 2χρονο παιδί (video)
INTIME

Άμεση Δράση: To συγκλονιστικό βίντεο, το οποίο φυσικά έγινε viral, καταγράφηκε μέσα από την καμπίνα του περιπολικού.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή που αστυνομικοί προσπαθούν να σώσουν ένα παιδί 2 χρονών, ανοίγοντας στα δύο τους μποτιλιαρισμένους δρόμους της Αθήνας, ώστε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φτάσει από τον Κολωνό μέχρι το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» μέσα σε μόλις 4 λεπτά!

Το βίντεο δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο από τους λογαριασμούς της Άμεσης Δράσης και σε αυτό καταγράφονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες του περιπολικού και του ασθενοφόρου, με τη συνοδεία μοτοσικλετιστών, για να φτάσουν εγκαίρως στο Νοσοκομείο Παίδων, αφού το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του.

«Ενημερώθηκα από τη σύζυγό μου πως το παιδί δεν αναπνέει, έχει γίνει μπλε και έχει χάσει την επαφή με το περιβάλλον. Το να περνάς την Αλεξάνδρας σε μποτιλιαρισμένο δρόμο με 180-200 χιλιόμετρα την ώρα, προφανώς ρισκάρεις τη ζωή σου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν υπολόγιζαν τη ζωή τους. Ρίσκαραν για να σώσουν το παιδί μου. Αυτό λέγεται ανθρωπιά»», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στο STAR.

Όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ και το 100, στήθηκε μια τεράστια επιχείρηση την οποία διέσχισαν οι δυνάμεις ασφαλείας σε λιγότερο από 10 λεπτά, φτάνοντας και σε ταχύτητες των 180-200 χιλιομέτρων την ώρα.

Δείτε το συγκλονιστικό video:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

The Voice: Παπαρίζου και Ρουβάς χόρεψαν τσάμικο – Η «Ιτιά» που τους μεράκλωσε!

Σέρρες: Ο δολοφόνος του 20χρονου κατηγορείται και για βιασμό 16χρονης