ΕΛΛΑΔΑ

Ο δήμαρχος Τήνου διέγραψε τον Γιώργο Σανταμούρη μετά την άθλιες δηλώσεις για τα ΑμΕΑ

Ο δήμαρχος Τήνου διέγραψε τον Γιώργο Σανταμούρη μετά την άθλιες δηλώσεις για τα ΑμΕΑ
Ο δήμαρχος Τήνου
Facebook: Γιάννης Σιώτος

Τη διαγραφή του πρόεδρου Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος με ανάρτησή του στο Facebook.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του Γιώργου Σανταμούρη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Τήνου.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι τα ΑμΕΑ, οι ανάπηροι συνάνθρωποί μας είναι καταραμένοι από το Θεό για όσους πιστεύουν. Για όσους δεν πιστεύουν είναι σφάλματα της φύσης.

Λίγες ώρες μετά, ο δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Σανταμούρης διεγράφη από την παράταξη της δημοτικής αρχής.

Νωρίτερα, ο δήμαρχος Τήνου είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση με τη σχετική φωτογραφία:

«Επειδή, πέρα και πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι υπάρχουν πράγματα, που είναι ΙΕΡΑ και καθορίζουν το μέτρο του πολιτισμού μας.

Και η στήριξη, η αγάπη, αλλά και η βοήθεια σε αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες είτε είναι ένας γέροντας, είτε είναι ένα ΑΜΕΑ, είτε ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αυτονόητη υποχρέωση όλων μας. Πραγματικό μέτρο, όμως, αυτού του σεβασμού είναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας και μάλιστα οι διαχρονικές.

Η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει να τιμά και να σέβεται την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά του καθενός και ακόμα περισσότερο, αυτή που δεν προβάλλεται. Στηρίζει τους μαχητές της ζωής, αναγνωρίζει διπλά τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους σε κάθε τομέα της ζωής τους και είναι πάντα αντίθετη σε κάθε διάκριση και προσβολή τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που ισχύουν από τη Δευτέρα

Η Ιωάννα έδειξε για πρώτη φορά τα εγκαύματά της και τα ρούχα που φόραγε την ημέρα της επίθεσης

Οικογενειακό έγκλημα για την προίκα στο Κιλκίς - «Εκπληκτικό στη σύλληψη, πρωτοφανές στην αγριότητα»

Τέλη κυκλοφορίας 2022: Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια στο myCar