ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τράγκας: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – Στο σπίτι με ήπια συμπτώματα η σύζυγός του

Γιώργος Τράγκας
Για την πορεία της υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ λόγω κορονοϊού ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»
INTIME

Για την πορεία της υγείας του Γιώργου Τράγκα ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ λόγω κορονοϊού ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι»

Σε κρεβάτι ΜΕΘ παραμένει για νοσηλεία ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσεί με κορονοϊο ενώ η σύζυγός του, η οποία βρέθηκε επίσης θετική στην covid-19, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της με ήπια συμπτώματα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Συγκεκριμένα για τον Γιώργο Τράγκα ο Πάρις Κουρτζίδης με ανάρτησή του στο twitter αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι «σταθερή, επουδενί ανησυχητική – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή».

«Μάχεται με γενναιότητα - θα βγει ΝΙΚΗΤΗΣ!» προσθέτει ο ίδιος για τον Γιώργο Τράγκα ο οποίος εισήχθη στη ΜΕΘ τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Όσον αφορά τη Μαρία Καρρά, τη σύζυγό του Γιώργου Τράγκα, ο Πάρις Κουρτζίδης σημειώνει ότι «αναρρώνει, σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα Covid-19, σπίτι».

Σύμφωνα με τον ίδιο η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα «υποβλήθηκε σε εξετάσεις και δεν χρήζει νοσηλείας. Της δόθηκαν οδηγίες, αν εμφανίσει συγκεκριμένα συμπτώματα, τότε να εισαχθεί στο νοσοκομείο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Καθαρή εντολή σε Ανδρουλάκη – Το μυστήριο του β' γύρου

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποιος είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης - Η πολιτική πορεία και η χρονιά-ορόσημο

Ανατροπή με τα Μερομήνια: Η νέα πρόβλεψη για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά