ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Χρυσό δελτίο του Τζόκερ έκανε «φτερά» - Καταγγελία για κλοπή

Καβάλα: Χρυσό δελτίο του Τζόκερ έκανε «φτερά» - Καταγγελία για κλοπή
Όπως κατήγγειλε Ο κ. Ιορδανόπουλος είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ, από το οποίο κέρδισε 252.000 ευρώ, το οποίο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε
INTIME NEWS

Ένας εκ των τριών νικητών του Τζόκερ, κατήγγειλε πως γνωστοί του, τού έκλεψαν το δελτίο, όταν τον προσκάλεσαν για να το γιορτάσουν!

Αυτό κατήγγειλε ο κ. Μάκης Ιορδανόπουλος μιλώντας στο Mega. O κ. Ιορδανόπουλος όπως κατήγγειλε είχε παίξει με μόνο 2 ευρώ ένα δελτίο Τζόκερ, από το οποίο κέρδισε 252.000 ευρώ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο νικητής πήγε να αναζητήσει το δελτίο στο σπίτι του, το οποίο είχε τοποθετήσει στο σκρίνιο σε εμφανές σημείο, και με έκπληξη διαπίστωσε πως είχε κάνει φτερά.

Το δελτίο μέσα σε ένα 24ωρο έκανε φτερά, και ο δικηγόρος του, Μανώλης Βονικάκης, υποστήριξε πως γνωστοί του νικητή πήραν τον κ. Ιορδανόπουλο τον έπεισαν να πάει μαζί τους για να γιορτάσουν. Όταν ο κ. Ιορδανόπουλος επέστρεψε στο σπίτι το χρυσό δελτίο είχε κάνει «φτερά».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κ. Ιορδανόπουλου, είναι αποδεδειγμένο ότι είναι όντως ένας εκ των νικητών και το εν λόγω δελτίο έχει κατοχυρωθεί. Οποιοσδήποτε έχει πάρει το κλεμμένο δελτίο, και επιθυμεί να λάβει τα χρήματα, δεν θα μπορέσει να λάβει κανένα μέρος τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τα δύο σημειώματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ο Λοβέρδος θα στηρίξει Ανδρουλάκη - Η επίσημη θέση του

«Εξοικονομώ»: Τα λάθη που καθυστερούν την έγκριση των αιτήσεων