ΕΛΛΑΔΑ

Κτηνωδία στη Φθιώτιδα: Πέταξαν σκυλίτσα σε ρέμα με χείμαρρο μαζί με τα κουτάβια της

Κτηνωδία στη Φθιώτιδα: Πέταξαν σκυλίτσα σε ρέμα με χείμαρρο μαζί με τα κουτάβια της
Απίστευτη κτηνωδία στη Φθιώτιδα

Φθιώτιδα: Η σκυλίτσα κατάφερε να σωθεί, όχι όμως και τα κουτάβια της.

Θλίψη και αγανάκτηση για την απίστευτη βαρβαρότητα που διακρίνει ανθρώπους που δυστυχώς ζουν ανάμεσα μας, προκαλεί η ιστορία της σκυλίτσας που ανέδειξε ο π.Αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας Κώστας Καραγιάννης .

Όλα ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί όταν συνεργάτης του κ. Καραγιάννη που βρίσκονταν στη γέφυρα Μακρακώμης – Σπερχειάδας εντόπισε μέσα στο γεμάτο από τις πλημμύρες νερό ποτάμι, ένα ταλαιπωρημένο σκυλάκι να δίνει μάχη με τις λιγοστές δυνάμεις που του είχαν απομείνει να επιβιώσει.

Στο σημείο έσπευσε ο κ. Καραγιάννης που ταυτόχρονα ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να επέμβει για τη σωτηρία της σκυλίτσας.

Η τετράποδη μανούλα όλη τη νύχτα πάλευε να σωθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού κολυμπώντας με δεμένο το τσουβάλι με τα μωρά της που τελικά βρέθηκαν νεκρά.

Βγαίνοντας στην όχθη έτρεμε όχι μόνο από το κρύο αλλά και από τον τρόμο που έζησε παλεύοντας να σωθεί για να σώσει και τα κουτάβια της. Οι πυροσβέστες της κατάφεραν να την ηρεμήσουν και λίγο αργότερα δέχτηκε τα χάδια όσων βρίσκονταν στο πλευρό της.

«Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που είδαμε. Το σκυλάκι ήταν δεσποζόμενο και ήδη κλήθηκε η Αστυνομία που κατέγραψε το συμβάν προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεση. Ο εγκληματίας πρέπει να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Παρακαλούμε πολύ όποιος μπορεί να μας οδηγήσει στον δράστη να μας δώσει πληροφορίες» δηλώνει στο LamiaNow ο κ. Κώστας Καραγιάννης.

Να σημειωθεί ότι η σκυλίτσα, βρίσκεται πλέον στα έμπειρα χέρια του κτηνιάτρου που την φιλοξενεί για να την περιθάλψει μετά την απίστευτη περιπέτεια της ενώ ο Δήμος Μακρακώμης ανέλαβε την ταφή των νεογέννητων κουταβιών της που δεν πρόλαβαν να ζήσουν εξαιτίας της απάνθρωπης συμπεριφοράς του δράστη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Καταγγελία πρώην εργαζόμενης-Γνώριζαν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παρενοχλητής

Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος; Η σχέση του με τους Deep Purple

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά

Θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας στον Έβρο ενώ εκτελούσε υπηρεσία