ΕΛΛΑΔΑ

Γρεβενά: Δικογραφία σε βάρος του 59χρονου που κατηγορείται οτι σκότωσε τη μητέρα του

Γρεβενά: Δικογραφία σε βάρος του 59χρονου που κατηγορείται οτι σκότωσε τη μητέρα του
Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι Γρεβενών όπου ζούσε η οικογένεια, αλλά και στην πόλη των Γρεβενών πάγωσαν από την είδηση της τραγωδίας
INTIME NEWS

Γρεβενά: Στον ανακριτή ο 59χρονος που φέρεται ότι έπνιξε τη μητέρα - Είχει σκοτώσει και τη γιαγιά του

Δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο και του βιασμού, σχηματίστηκε σε βάρος του 59χρονου άντρα από το Κοσμάτι Γρεβενών που φέρεται να σκότωσε την μητέρα του.

Ο 59χρονος πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021 καθώς σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, αρνούμενος κάθε κατηγορία. Ο κατηγορούμενος ως μητροκτόνος συνελήφθη καθώς δεν έπεισε τους αστυνομικούς ότι βρήκε τη μητέρα του νεκρή από φυσικά αίτια. Τις υποψίες κίνησε το γεγονός ότι φαινόταν βιαστικός να θάψει την άτυχη γυναίκα. Ενώ στην απόφασή των αρχών να διερευνήσουν την υπόθεση συνέτεινε και το βεβαρυμμένο παρελθόν του καθώς το 1993 είχε σκοτώσει τη γιαγιά του με τον ίδιο τρόπο.

Τα ευρήματα της νεκροτομής ήταν αυτά που οδήγησαν στη σύλληψή του καθώς στο πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από ασφυξία ενώ εντόπισε στη σορό της και ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι κάτοικοι στο Κοσμάτι Γρεβενών όπου ζούσε η οικογένεια, αλλά και στην πόλη των Γρεβενών πάγωσαν από την είδηση της τραγωδίας και καταγγέλλουν ότι ο 59χρονος είχε εκδηλώσει παραβατική συμπεριφορά με αποτέλεσμα να γίνονται συνεχείς καταγγελίες στην αστυνομία καθώς και για σημάδια κακοποίησης που έβλεπαν συχνά στην άτυχη 83χρονη μητέρα του, ενώ όπως δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ ο μητροκτόνος κατά καιρούς, νοσηλευόταν σε ψυχιατρική κλινική.

Δείτε το βίντεο:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γρεβενά: Απίστευτη εξέλιξη - Ο 59χρονος βίασε την μητέρα του πριν την δολοφονήσει

Τούρκος καθηγητής: Ο Ερντογάν είναι πια νεκρός - Κρατιέται όρθιος με μορφίνη

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά

Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος; Η σχέση του με τους Deep Purple