ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το επεισόδιο στη λαϊκή – «Θα σκότωνε όποιον έμπαινε μπροστά του»

Κρήτη: Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το επεισόδιο στη λαϊκή – «Θα σκότωνε όποιον έμπαινε μπροστά του»
Αναστάτωση σε λαϊκή του Ηρακλείου

Κρήτη: Ο νεαρός άνδρας και οδηγός του οχήματος που προκάλεσε τη μεγάλη αναστάτωση, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία, ήταν εκείνες που σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής, στην λαϊκή αγορά της Θερίσου, όταν ένα αγροτικό όχημα έσπειρε τον πανικό.

Μιλώντας στο Creta24, ο Αντώνης Διλβόης, ο οποίος ήταν μπροστά στο περιστατικό περιέγραψε σοκαριστικές σκηνές. «Ήταν 8.15 το πρωί, ήμουν στο κέντρο της λαϊκής και συνειδητοποίησα ένα 4Χ4 να κατεβαίνει με ταχύτητα. Εξεπλάγη. Σηκώθηκα αμέσως να του πω ότι απαγορεύεται το αυτοκίνητο στη λαϊκή τέτοια ώρα και τον βλέπω να παίρνει σβάρνα τους πάγκους. Έκανε δεξιά-αριστερά, δεν υπήρχε αυτό που ζούσαμε. Ευτυχώς ήταν τέτοια η ώρα που οι άνθρωποι έφτιαχναν τους πάγκους. Χτύπησε 2 – 3 κυρίες που δουλεύουν σε πάγκους και συνέχισε ακάθεκτος να πηγαίνει δεξιά-αριστερά και να χτυπάει πάγκους. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, αν συνέβαινε αργότερα θα είχαμε πολλά θύματα».

Όπως μας ανέφερε ο κ. Διλβοής, οι δύο κυρίες που τραυματίστηκαν ήταν εργαζόμενες που έτρεχαν να κρυφτούν. «Προσπαθούσαν να ξεφύγουν και εκείνος τους παρέσυρε. Η μία πήγε στο νοσοκομείο αλλά είναι καλά, όποιος έμπαινε μπροστά θα τον σκότωνε, ήταν αποφασισμένος».

Την ίδια στιγμή, συγκλονιστικά είναι τα λόγια του συνοδηγού του αγροτικού, που μας μετέφερε ο κ. Διλβόης. «Άκουσα τον συνοδηγό να λέει στον οδηγό “τι κάνεις θα τους σκοτώσουμε τους ανθρώπους”. Είχε βάλει στο μυαλό του ότι θα περνούσε τη λαϊκή, ευτυχώς πήρα τον αριθμό του και κάλεσα την Αστυνομία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στο «Παίδων» για να εξεταστούν τα παιδιά που ωθούσαν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ορφανοτροφείο

KN95: Ποια είναι η μάσκα που θα χρησιμοποιούμε από αύριο σε ΜΜΜ και σούπερ μάρκετ - Πόσο κοστίζει

Κάλαντα με... μάσκες, ρεβεγιόν με τεστ και από Γενάρη νέα μέτρα - Τι θα ισχύει από αύριο