ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η απολογία του – Τι θα υποστηρίξει, γιατί κινδυνεύει με προφυλάκιση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η απολογία του – Τι θα υποστηρίξει, γιατί κινδυνεύει με προφυλάκιση
Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί θα βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί
INTIME

Ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί θα βρεθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προφυλακιστεί

Σε «Μεγάλη Δευτέρα» ενδεχομένως να αποδειχθεί η σημερινή ημέρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο καθώς δεν αποκλείεται ακόμα και να αποφασιστεί η προφυλάκισή του μετά την προγραμματισμένη απολογία του ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που αντιμετωπίζει.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση ,με σκοπό βλάβης αλλού» μετά την ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Νομικοί, όπως ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας ο οποίος εκπροσωπεί την κοπέλα η καταγγελία της οποίας οδήγησε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, εκτιμούν ότι είναι πιθανό εισαγγελέας και ανακριτής να αποφασίσουν ακόμα και την προφυλάκιση του πρώην παρουσιαστή εκτιμώντας ότι είναι ύποπτος να τελέσει παρόμοια αδικήματα «και αυτό είναι πιθανό σε άτομα με τέτοια ψυχολογία και το δεύτερο αν κριθεί ύποπτος φυγής» όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Παράλληλα ως «βροχή» συνεχίζονται οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με τον κ. Λύτρα να αποκαλύπτει ότι ότι «έχω δύο μειλ ανώνυμα και έχω έρθει σε επαφή με άλλη κοπέλα. Όλες αυτές οι κοπέλες κατά το παρελθόν είχαν σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και υποστηρίζουν ότι μαγνητοσκόπησε τις ερωτικές τους στιγμές και τις ανέβασε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή τους».

Ο ίδιος, δε, σημείωσε ότι στην περίπτωση της δεύτερης γυναίκας η καταγγελία της οποίας οδήγησε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου «το υλικό είναι ανεβασμένο και γι’ αυτό μιλάμε για διαρκές αδίκημα».

Από την πλευρά της η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο εν αγνοία της, Σταυρούλα Πρίλη, είπε στο MEGA ότι υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες σε βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτήν την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες 4 κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι θα υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να υποστηρίξει πως διέγραψε πριν από τρία χρόνια το επίμαχο υλικό με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφων του που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην πρώτη του συνάντηση με τον ανακριτή περιορίστηκε να πει ότι πράγματι «ανέβασε» τα ακατάλληλο βίντεο στο διαδίκτυο αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί σήμερα. «Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος» φέρεται να υποστήριξε ο Στάθης Παναγιώτοπουλος.

«Θεωρώ ότι έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του. Έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει» υποστήριξε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιώτοπουλου, Γιώργος Δακούρας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Αυτές είναι οι περιοχές που έχει βάλει στο «μάτι» η Όμικρον

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

«Παραμιλούν» οι Τούρκοι: Τώρα αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει από Rafale, Viper και Mirage 2000-5