ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε Master Επικοινωνίας και Τεχνολογίας σε Αθήνα και Βιέννη από το ECI

Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και δημιουργεί ένα ασφαλές -  μικτό περιβάλλον (Phigital Learning) που προσφέρει απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων
Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και δημιουργεί ένα ασφαλές -  μικτό περιβάλλον (Phigital Learning) που προσφέρει απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων
Intime - Φωτογραφία αρχείου

Οι φοιτητές έχουν ευκαιρία για μία ακαδημαϊκή εμπειρία που εκτυλίσσεται για δύο πλήρη χρόνια σε Αθήνα και Βιέννη και οδηγεί στην απόκτηση διεθνών Masters

Tο European Communication Institute (ECI), μία καινοτόμος Ακαδημαϊκή Συνέργεια στην Ευρώπη, με τη συμμετοχή δημόσιων φορέων από την Ελλάδα και την Αυστρία, και την εμπιστοσύνη θεσμών όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δημοσίων Ευρωπαϊκών Broadcasters, και μεγάλων ομίλων Δημοσιότητας προσφέρει ήδη πέντε Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Master of Arts in Communication & Emerging Technologies με αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ), τα οποία έρχονται καλύπτουν σημαντικά επιστημονικά πεδία:

  • Quality Journalism and New Technologies
  • Content Marketing & Communication Strategy
  • Institutions, Communication and European Integration
  • Humanistic Communication and New Technologies
  • Psychology and Social Networks

Οι φοιτητές έχουν ευκαιρία για μία ακαδημαϊκή εμπειρία που εκτυλίσσεται για δύο πλήρη χρόνια σε Αθήνα και Βιέννη και οδηγεί στην απόκτηση διεθνών Masters, αναγνωρισμένων στην Ελλάδα. Έχουν επίσης το προνόμιο να συμμετέχουν στο πλαίσιο των σπουδών τους σε εξειδικευμένα projects (project based learning), σε δίκτυα ισχύος, ενώ ήδη από το 2020, μέσω της πρωτοβουλίας «Παράλληλο Πρόγραμμα» παρέχεται η δυνατότητα σε υφιστάμενους φοιτητές και αποφοίτους, για διά βίου παρακολούθηση επίλεκτων μαθημάτων, ιχνηλατώντας έτσι τις εξελίξεις στον τομέα του ενδιαφέροντος τους και εμπλουτίζοντας το βιογραφικό τους. Παράλληλα επικαιροποιούν δεξιότητες που σχετίζονται με την επέλαση της τεχνολογίας στις ενότητες των παραπάνω Σπουδών.

Στην εποχή της πανδημίας, το ECI θωρακίζεται και δημιουργεί ένα ασφαλές - μικτό περιβάλλον (Phigital Learning) που προσφέρει απρόσκοπτη διεξαγωγή των μαθημάτων, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα τόσο ηλεκτρονικών μέσων τηλεκπαίδευσης, όσο και «φυσικών» συναντήσεων.

Οι σπουδές στο ECI απευθύνονται κυρίως σε πολίτες που επιδιώκουν την μεταπτυχιακή εξειδίκευση, σε επαγγελματίες και στελέχη με καριέρα σε εξέλιξη, σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν ακαδημαϊκά εφόδια μαζί με σύνδεση με την αγορά / δίκτυα ισχύος και σε εκείνους που επιθυμούν να καταστούν ενεργοί πολίτες με αντίληψη του ρόλου της Τεχνολογίας στο σύγχρονο κοινωνικό / επαγγελματικό περιβάλλον.

Το ECI με την παρουσία εξεχόντων με πολυετή πείρα διδασκόντων, Ελλήνων και Αυστριακών - Ακαδημαϊκών και Ειδικών, με την Συνέργεια του διακεκριμένου δημόσιου πανεπιστημίου Donau Universität Krems, του Ερευνητικού Κέντρου ‘Αθηνά’ (Γενική Γραμματεία Έρευνας Καινοτομίας), του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση, επιχειρεί ένα τολμηρό άλμα στο ακαδημαϊκό μέλλον, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην γενναία και επίπονη προσπάθεια για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.

H νέα χρονιά αρχίζει 12 Φεβρουαρίου 2022. Οι υποψήφιοι καλούνται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στέλνοντας το βιογραφικό τους (φάση 1 από 4) στην διεύθυνση admissions@eci-org.eu, μαζί με την κατεύθυνση επιλογής τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Η επέλαση της Όμικρον φέρνει πιο κοντά τα μέτρα και αλλάζει τους σχεδιασμούς

Κρούσματα σήμερα: Προβλέψεις για 30.000 νέες μολύνσεις - Τι λένε οι ειδικοί

Survivor: Όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τα «πέταξε» σχεδόν όλα και τα έβαλε με τον Τσίπρα (pics)

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων