ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα», λέει η δικηγόρος της καταγγέλλουσας

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα», λέει η δικηγόρος της καταγγέλλουσας
Η Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, μίλησε στις κάμερες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα.
intime

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κατηγορείται για «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού» - Τι δήλωσε η δικηγόρος της καταγγέλλουσας 

Σήμερα ξεκινά η δίκη του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, για την καταγγελία της πρώτης κοπέλας που είχε βρει τη δύναμη και τον είχε καταγγείλει, χωρίς παρόλα αυτά πάντως, να έχει διευκρινιστεί αν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραστεί σε αυτή την πρώτη ημέρα της δίκης.

Η Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, μίλησε στις κάμερες, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.

Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», είπε η δικηγόρος.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξέσπασε ο ξάδερφός του

Λίγες ώρες νωρίτερα, εντωμεταξύ ο ξάδερφος και συνονόματος του παρουσιαστή εμφανίστηκε οργισμένος για όσα μεταδίδονται σχετικά με την αντίδραση της οικογένειας και των συγγενών του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

««Έχω σχέση με την οικογένειά του, όχι με τον ίδιο. Στην ένατη ηλικία της ζωής της η μητέρα του είναι αδύναμη πλέον και ως μάνα πονάει, όπως κάθε μάνα ό,τι και αν κάνει το παιδί της. Ο αδερφός, ένας εξαιρετικός άνθρωπος ο συνεργάτης μου. Άψογος στα πάντα του… Ζει την προσωπική του τραγωδία, στηρίζοντας την μάνα. Αυτό που ακούστηκε ότι συγγενείς του πλέον στηρίζονται και έχουν αλλάξει θέσεις είναι απολύτως αναληθές. Μιλάω για την ευρύτερη οικογένεια του Παναγιωτόπουλου, η οποία αισθάνεται αηδία. Η δικαιοσύνη θα κρίνει» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha.

Από τα βέλη του, μάλιστα, δεν γλίτωσαν και πρώην συνεργάτες του Στάθη Παναγιωτόπουλου τους οποίους χαρακτήρισε «υποκριτές». «Και ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του Στάθη και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα (...) Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη που βγήκαν στην επιφάνεια. Τα λέω όλα αυτά με αγανάκτηση. Μη μπλέκετε το σόι, δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αγωγή 200.000 ευρώ καταθέτει πρώην σύντροφός του