Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Νεκρή βρέθηκε την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μετά από επεισόδιο με άλλο τρόφιμο.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε νεκρή τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο
ΙΝΤΙΜΕ

Μια τρόφιμος του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης - υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες - έχασε τη ζωή της, ύστερα από επεισόδιο με άλλο τρόφιμο.

Ο τελευταίος - σύμφωνα με την αστυνομία - φέρεται να είχε εμπλακεί προηγουμένως σε επεισόδιο με έναν ακόμη τρόφιμο, ο οποίος στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό μετά από πτώση από παράθυρο και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη και κρατείται για έκθεση μία γιατρός, επιβλέπουσα ψυχίατρος, η οποία αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Το περιστατικό συνέβη το προηγούμενο 24ωρο, ενώ τα αίτια θανάτου της γυναίκας παραμένουν άγνωστα και θα ερευνηθούν από ιατροδικαστή.

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή