ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πώς δικαιολόγησε ο Μάνος Δασκαλάκης την παρουσία στο X Factor λίγο πριν φύγει η Τζωρτζίνα

Πάτρα: Πώς δικαιολόγησε ο Μάνος Δασκαλάκης την παρουσία στο X Factor λίγο πριν φύγει η Τζωρτζίνα
Πάτρα: Ο πατέρας της Τζωρτζίνας εξήγησε γιατί πήγε στο X Factor δύο μήνες πριν τον θάνατο της 9χρονης

Πάτρα: Ο πατέρας της Τζωρτζίνας εξήγησε γιατί πήγε στο X Factor δύο μήνες πριν τον θάνατο της 9χρονης

Στην επιβεβαίωση των πληροφοριών ότι είχε λάβει μέρος στο φετινό X Factor προχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, δηλώνοντας, μάλιστα, ότι την αίτηση συμμετοχής την έκανε η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε ότι πήγε στην οντισιόν του διαγωνισμού τραγουδιού, δύο μήνες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, επειδή η άτυχη 9χρονη ήτα μεγάλη του θαυμάστρια. Όπως υποστήριξε ο Μάνος Δασκαλάκης η Τζωρτζίνα όταν ήταν καλά του ζητούσε να πάει στο X Factor λέγοντας του, μάλιστα, να πάνε και μαζί.

Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα πρόσθεσε ότι αποφάσισε να λάβει μέρος στην οντισιόν, παρά τις δύσκολες οικογενειακές στιγμές που βίωνε, στην προσπάθειά του να δείξει στην Τζωρτζίνα ότι ο μπαμπάς ήταν εκεί για εκείνην και ότι περνούσαν μαζί όλη την περιπέτεια.

Ήθελα να την κάνω να νιώσω καλά καθώς βρισκόταν σε μια περίοδο που το παλεύαμε φέρεται να πρόσθεσε στον ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος αποκάλυψε, δε, ότι είχε περάσει από την πρώτη διαλογή των παραγωγών του X Factor για να λάβει μέρος στην επόμενη φάση με τους τέσσερις κριτές αλλά τους πρόλαβαν τα γεγονότα.

Τι είχε υποστηρίξει αυτόπτης μάρτυρας

Σύμφωνα με μαρτυρία που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, στον ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος Σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα, Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας», ανέφερε άλλος διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού.

Όλα αυτά, δυο μήνες πριν η 9χρονη Τζωρτζίνα αφήσει (και εκείνη) μυστηριωδώς την τελευταία της πνοή και μάλιστα ο θάνατός της ήταν η αφορμή να ξεκινήσει η έρευνα από τις Αρχές για το τι συνέβη στην ίδια και στις δυο μικρότερες αδερφές της, Μαλένα και Ίριδα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε περάσει οντισιόν από το X Factor πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα