ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» - Η πρώτη αντίδραση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» - Η πρώτη αντίδραση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Τι είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη στιγμή της σύλληψης της μητέρας των τριών παιδιών

Τα όσα συνέβησαν νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας περιέγραψε η αδερφή της στον ALPHA.

H Δήμητρα Πισπιρίγκου, όπως είπε σε δημοσιογράφο του καναλιού, ήταν παρούσα κατά τη στιγμή της προσαγωγής – εκείνη την ώρα – της Ρούλας Πισπιρίγκου από αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Αθήνας.

Όπως είπε οι αστυνομικοί είπαν στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι πρόκειται για προσαγωγή σχετικά με την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Στο ερώτημα της δημοσιογράφου πώς αντιμετωπίζει η ίδια τη σύλληψη της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου δεδομένου του γεγονότος ότι όλο το προηγούμενο διάστημα υποστήριζε ότι ήταν αθώα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε «τη συνέλαβαν είναι ύποπτη» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν στοιχεία» για την μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή – για την ώρα – της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε, κατά πληροφορίες, λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα της Τετάρτης από αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Αθήνας που έφτασαν στην Πάτρα με όχημα με συμβατικές πινακίδες με αυτόπτη μάρτυρα να δηλώνει στην ΕΡΤ ότι η μητέρα της Τζωρτζίνας τους ακολούθησε κρατώντας μαζί της φακέλους με άγνωστο περιεχόμενο.