ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαχαίρωσαν πεζή γυναίκα και άρπαξαν 3.000 ευρώ

Κακοποιοί μαχαίρωσαν πεζή γυναίκα
Ο ένας από τους δράστες την εξύβρισε και την χτύπησε με τα χέρια του, ενώ αμέσως μετά την τραυμάτισε με το αντικείμενο που κρατούσε
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Πάτρα: Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε περικυκλωμένη από τρεις κακοποιούς - Όσα κατήγγειλε στην αστυνομία

Ενέδρα έστησαν τρεις κακοποιοί το βράδυ της Παρασκευής (1/4) σε μια γυναίκα που κινείτο πεζή στην πάτρα.

Η γυναίκα περπατούσε αμέριμνη και ξαφνικά, βρέθηκε περικυκλωμένη από τρεις κακοποιούς που την χτύπησαν και δε δίστασαν να την τραυματίσουν με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα, προκειμένου να τη ληστέψουν.

Όσα κατήγγειλε στην αστυνομία

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, ο ένας από τους δράστες την εξύβρισε και την χτύπησε με τα χέρια του, ενώ αμέσως μετά την τραυμάτισε με το αντικείμενο που κρατούσε. Αφού την ακινητοποίησαν, της άρπαξαν 3.100 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και ταυτοποίησαν τα στοιχεία των δραστών.

Μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τους δυο από αυτούς σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και τους συνέλαβαν, το πρωί του Σαββάτου. Σε βάρος των δυο συλληφθέντων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του συνεργού τους τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα κατά περίπτωση.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών - Τι λέει ο υπάλληλος