ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ

Πάτρα: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ
Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη
INTIME NEWS

Η κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια και για το οποίο έχει συλληφθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τις τοξικολογικές εξετάσεις, το 9χρονο κορίτσι πέθανε από χορήγηση μεγάλης ποσότητας κεταμίνης. Το ερώτημα είναι πως προμηθεύτηκε η 33χρονη την εν λόγω ουσία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News η κατηγορούμενη μητέρα αναζητούσε «ουσίες που σκοτώνουν» στο internet.

«Ουσίες που σκοτώνουν»

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» από προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το σενάριο να προμηθεύτηκε κεταμίνη από συγγενή της εξετάζουν οι αρχές

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, εντούτοις η έρευνα για τις αρχές σχετικά με την υπόθεση συνεχίζονται με την ίδια ένταση.

Ένα από τα ανοιχτά ακόμα ζητήματα είναι το πού και πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία, δηλαδή, που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό του κοριτσιού και θεωρείται ότι προκάλεσε τον θάνατό της.

Το βασικό σενάριο παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσω διαδικτύου και γι’ αυτό στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης με τις έρευνες να επεκτείνονται και στο τάμπλετ που φέρεται να έχει θάψει μαζί με τη σορό της Τζωρτζίνας.

Η εκτίμηση, είναι, επίσης, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανότατα προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης καθώς η εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι η 33χρονη χρησιμοποίησε περισσότερες της μια φορές την συγκεκριμένη ουσία προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της Τζωρτζίνας, όπως προκύπτει από τα επεισόδια που υπέστη το παιδί μέχρι να καταλήξει στις 29 Ιανουαρίου.

Η εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία» φέρνει, την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας ένα νέο στοιχείο που αφορά την οικογένεια Πισπιρίγκου. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία, από συγγενικό της πρόσωπο που εμπλέκεται εδώ και χρόνια με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της.

Σενάριο των προηγούμενων ημερών έλεγε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του αλλά από τις μέχρι στιγμής έρευνες αυτό δεν έχει αποδειχθεί μολονότι η ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέντευξή της στο STAR την Παρασκευή ότι «ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του» επανέφερε το σενάριο αυτό.

Οργή Παγώνη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Ντροπή να λέει ότι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Οργισμένη εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας η Ματίνα Παγώνη για τον ισχυρισμό που αναμένεται να επικαλεστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα από την Πάτρα που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, ότι ήταν οι γιατροί που χορήγησαν τη θανατηφόρο δόση της κεταμίνης στην 9χρονη.

«Είναι ντροπή να επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς», τόνισε η κυρία Παγώνη στον ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι οι γιατροί δεν υπήρχε καμία περίπτωση να χρησιμοποιήσουν κεταμίνη.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής-Πειραιά η κεταμίνη μπορεί να υπάρχει ή και να μην υπάρχει σε ένα νοσοκομείο και σε κάθε περίπτωση θα βρίσκεται στο αναισθησιολογικό και όχι για τους γιατρούς της κλινικής που θεραπεύουν τα παιδιά προσθέτοντας ότι η θεραπευτική αγωγή είναι πάντα καταγεγραμμένη σε συγκεκριμένα βιβλία.

Σχετικά με τις πληροφορίες ότι στην αρχή της νοσηλείας της Τζωρτζίνας η 33χρονη μητέρα της, της χορηγούσε φάρμακα με το επιχείρημα ότι ήταν νοσηλεύτρια, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είπε ότι συνέβη στην αρχή, ωστόσο σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα, οι γιατροί δεν την άφηναν καθόλου να ασχολείται με την αγωγή του παιδιού.

Η Ματίνα Παγώνη αναφέρθηκε τέλος στην προσπάθεια της Ρούλας Πισπιρίγκου να σταματήσουν οι γιατροί την προσπάθεια ανάνηψης του κοριτσιού, λέγοντας ότι τη στιγμή που προσπαθείς να επαναφέρεις ένα παιδί, δεν ασχολείσαι, ούτε ακούς οτιδήποτε και αν λέει η μάνα και όποιος βρίσκεται γύρω σου.

«Εκείνη τη στιγμή εστιάζεις να επαναφέρεις ένα παιδί», «εκείνη τη στιγμή όταν επαναφέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή από το θάνατο, ‘’δεν καταλαβαίνεις Χριστό’’ πίσω σου τι γίνεται. Δεν ακούς ούτε το συνάδελφο που είναι δίπλα σου τι σου λέει», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν την ένοιαζαν τα νεκρά παιδιά αλλά ο Μάνος» - Αποκαλύψεις από τη χαρτορίχτρα

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μια γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε πως είναι η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Έφτασε σε σημείο να μου λέει αν έχω γιατροσόφια ή μαγιοσόφια να κάνω κακό στον Μάνο, να τον δέσω. Της εξήγησα ότι εγώ δεν ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Έλεγε ότι “θα τον καταστρέψω”, “πρέπει να κάνω κάτι”, “φύγαν τα παιδιά και δεν ήρθε πάλι πίσω σε μένα”. Εγώ της έλεγα ότι δεν έχει άλλη γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η ίδια είπε πως «εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα», και υπογράμμισε πως το μόνο που ενδιέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Μου ζήτησε να της προτείνω μία γνωστή μου που κάνει μαντζούνια για να γυρίσει πίσω ο Μάνος. Ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγεία. Εγώ δεν είδα μια χαροκαμένη μάνα. Άκουγα συνέχεια “έφυγαν τα παιδιά και δεν γύρισε”. Δεν άκουσα τίποτα για Μαλένα, Ίριδα ή Τζωρτζίνα, άκουγα μόνο για τον Μάνο», σχολίασε.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Μπορεί να σωφρονιστεί κανείς στη φυλακή;

Πάτρα: «Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ

Αποκαλύψεις «φωτιά» από την αδελφή Πισπιρίγκου για τις ερωτικές σχέσεις Ρούλας και Μάνου

Σχετικές ειδήσεις