ΕΛΛΑΔΑ

COCO-MAT: Ένα τελευταίο αντίο στον Αντώνη Συκάρη

COCO-MAT: Ένα τελευταίο αντίο στον Αντώνη Συκάρη
«Ο Αντώνης ήταν μέλος της οικογένειάς μας»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COCO-MAT, Μιχάλης Ευμορφίδης, μεταφέρει την αμέριστη συμπαράσταση και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του κορυφαίου ορειβάτη.

Με βαθιά θλίψη, σήμερα, η COCO-MAT αποχαιρετάει τον κορυφαίο ορειβάτη, Αντώνη Συκάρη, που άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του χρόνια στο βουνό Νταουλαγκίρι. Ο Αντώνης ήταν φίλος, συνοδοιπόρος, συμπαραστάτης, σημείο αναφοράς και παρακαταθήκη για την ιστορία μας. Ένας σπάνιος, πολύτιμος άνθρωπος, που μας ανέβασε στις ψηλότερες κορυφές του κόσμου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της COCO-MAT, Μιχάλης Ευμορφίδης, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος του Αντώνη Συκάρη και «σχοινοσύντροφος» στην εμβληματική αποστολή στο Έβερεστ τον Μάϊο του 2017, μεταφέρει την αμέριστη συμπαράσταση και τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του κορυφαίου ορειβάτη.

Όπως αναφέρει «Ο Αντώνης ήταν μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του. Ευχόμαστε ολόψυχα συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένειά του, στην Καλλιόπη, στη Βιολέτα, στον Γιάννη και την Ίριδα… Αγαπημένε μας Αντώνη δεν υπάρχει μέρα που δε θα σε θυμόμαστε με περηφάνια και απεριόριστη αγάπη.»

Διαβάστε επίσης:

Αντώνης Συκάρης: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειάς του μετά τον θάνατό του στα Ιμαλάια

Αντώνης Συκάρης: Συγκλονίζουν τα λόγια του γιου του κορυφαίου ορειβάτη - «Πιστεύω ότι θα γυρίσει»

Αντώνης Συκάρης: Το ημερολόγιο του μοιραίου ταξιδιού που του κόστισε τη ζωή

Αντώνης Συκάρης: «Γιατί ρισκάρεις τη ζωή σου», τον ρωτούσαν πριν από το μοιραίο ταξίδι