ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν 47χρονη της άρπαξαν 3.500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε ληστές που χτύπησαν 47χρονη και της άρπαξαν 3.500 ευρώ
Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπού, ηλικίας 31, 32 και 36 ετών.
INTIME / Φωτογραφία Αρχείου

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τριών ατόμων για ληστεία σε βάρος 47χρονης.

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικές Αρχές σε τρεις άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται για ληστεία που διαπράχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Θύμα της ληστείας ήταν μια 47χρονη ένοικος διαμερίσματος, η οποία κατήγγειλε ότι οι δράστες με χρήση σωματικής βίας τής άρπαξαν 3.500 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς και έναν αλλοδαπού, ηλικίας 31, 32 και 36 ετών. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης τα οποία εκτελέστηκαν το τελευταίο 24ωρο. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, ένα αεροβόλο πιστόλι, κατσαβίδια και διάφορα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

«Και οι τρεις είναι σεσημασμένοι καθώς έχουν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για διάφορες εγκληματικές ενέργειες. Πιο συγκεκριμένα, ένας εξ αυτών φέρεται να είχε συμμετάσχει σε ληστείες τραπεζών και διαρρήξεις ΑΤΜ με την μέθοδο της ανατίναξης, ενώ οι άλλοι δύο σε διαρρήξεις σπιτιών», αναφέρει η Αστυνομία σε ανακοίνωση της.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε λούτρινα κουκλάκια

Γαλάτσι: Σύλληψη 68χρονου για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης

Κύπρος - Κατεχόμενα: Επιχείρηση της «αστυνομίας» «μαύρο τριαντάφυλλο»

Συναγερμός στην Κύπρο: Έδιναν σαμπάνιες με έκσταση- Περιστατικά δηλητηρίασης