ΕΛΛΑΔΑ

Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Εθνικής Άμυνας ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Εθνικής Άμυνας ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Ένα εκπαιδευτικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 για τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.
Facebook - Grigoris Konstantellos

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Εθνικής Αμύνης.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αποφοίτησε το πρωί της Παρασκευής (σ.σ. 15 Απριλίου) από την Ανώτατη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ). Ο ίδιος ολοκλήρωσε την εντατική παρακολούθηση των μαθημάτων που ήταν διάρκειας επτά μηνών.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ανέφερε σε ανάρτησή του, ότι η κατάκτηση του πτυχίου του «αποτελεί ύψιστη τιμή για τον ίδιο αφού ολοκλήρωσε μια διαδικασία που του προσέφερε πλούσιες γνώσεις γεωπολιτικής - γεωστρατηγικής, διαχείρισης κρίσεων και ηγεσίας, γνώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες όπως τις χαρακτηρίζει για την περαιτέρω άσκηση των καθηκόντων του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 και παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ολοκλήρωσε τη διατριβή του διδακτορικού του στη Διοικητική Επιστήμη της Σχολής Διοίκησης του Παρισιού έπειτα από πολυετή παρακολούθηση μαθημάτων.

Απόφοιτος της Σχολής Εθνικής Αμύνης με πτυχίο «Επιτελούς Εθνικής Άμυνας» ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.
Facebook - Grigoris Konstantellos

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην επίσημη τελετή αποφοίτησης ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ. H πτυχιακή του εργασία είχε τίτλο «Change Management in Corporate IT & Decision Making Tools».

Ο Δήμαρχος Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης πέρα από τον ανώτατο τίτλο του «διδάκτορος», είναι κάτοχος επίσης, του πτυχίου επαγγελματία χειριστή αεροσκαφών από την Αεροπορική Ακαδημία «FLIGHT SAFETY» των Η.Π.Α., του πτυχίου του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και του μεταπτυχιακού τίτλου (ΜASTER) στη Διοίκηση Αερομεταφορών από το Πανεπιστήμιο «CITY» του Λονδίνου.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος μέσα από ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook έγραψε: «Την ύψιστη τιμή να είμαι ο πρώτος πολίτης που φοίτησε στη ΣΕΘΑ, την Ανώτατη Σχολή Εθνικής Άμυνας, με την ιδιότητα του Δημάρχου μου έκανε η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων. Μετά από επτά μήνες εντατικής παρακολούθησης μαθημάτων σήμερα έφτασε η στιγμή της αποφοίτησης. Ολοκληρώνεται μια διαδικασία που μου προσέφερε πλούσιες γνώσεις γεωπολιτικής - γεωστρατηγικής, διαχείρισης κρίσεων και ηγεσίας, γνώσεις ιδιαίτερα χρήσιμες για την περαιτέρω άσκηση των καθηκόντων μου».

Τη φιλομάθεια του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και αγάπη για εκπαίδευση και κατάκτηση νέων επιτευγμάτων εγκωμίασε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, σε ανάρτησή του αλλά και στην ομιλία του.

Ο κ. Κωνσταντίνος Φλώρος στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook, έγραψε μεταξύ άλλων: «Τονίζω επίσης Ιδιαίτερα την ξεχωριστή και τιμητική για τις Ένοπλες Δυνάμεις αποφοίτηση του Δημάρχου Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, ο οποίος φοίτησε στη ΣΕΘΑ και ολοκλήρωσε τις σπουδές του παράλληλα με την εκτέλεση των ιδιαίτερα απαιτητικών καθηκόντων του».

Διαβάστε επίσης:

Δυστύχημα με Ferrari: Ξέσπασε ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος - Έχουμε 40 νεκρούς στην παραλιακή