ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος γίνεται για τη νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη

Η πρώτη εμφάνιση στα ΜΜΕ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη έδινε την εντύπωση πως πρόκειται για ένα ενωμένο ζευγάρι. Ωστόσο, όσο εξελισσόταν η έρευνα για τους θανάτους των τριών παιδιών τους από την Πάτρα, άρχισαν να αχνοφαίνονται τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στη μεταξύ τους σχέση. Δεν άργησε η στιγμή που μάθουμε ότι το ζευγάρι βρίσκονταν εδώ και καιρό σε διάσταση.

Η νέα σχέση του Μάνου Δασκαλάκη

Τις τελευταίες ημέρες πολύς λόγος γίνεται για τη νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη. Πρόκειται για μία 30χρονη γυναίκα η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην ελεύθερη αγορά, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα. Ο Μάνος Δασκαλάκης διέμενε με την 30χρονη όταν ενημερώθηκε για την προσαγωγή και τη μετέπειτα σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Η δημοσιότητα που έχει πάρει το όλο θέμα και οι προσπάθειες των δημοσιογράφων να προσεγγίσουν την 30χρονη, ανάγκασαν την ίδια να κρατήσει απόσταση από τον Δασκαλάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

Προ ημερών ο Πέτρος Κουσουλός είχε αναφέρει για την νυν σύντροφο του Μάνου Δασκαλάκη: «Ο Μάνος μου έχει παραδεχτεί την τωρινή του σχέση. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα σε ότι αφορά αυτή τη σχέση. Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφέρει ο κύριος Δασκαλάκης. Η μητέρα της κοπέλας που είναι τώρα δεν το γνωρίζει. Ο Μάνος δεν γύρισε σπίτι επειδή τα ξαναβρήκε με τη Ρούλα. Είχε γυρίσει λόγω της ανακοπής της Τζωρτζίνας. Η τωρινή του σχέση είναι μια παλιά γνωστή του, όπως μου έχει πει. Δεν τον ρώτησα αν ήταν μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Αυτό που παραδέχτηκε είναι ότι ζει στην Αθήνα με μια κοπέλα και έχουν σχέση κανονική».

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με τον Δασκαλάκη: Μόλις έβγαλε... βιντεοκλίπ - «Δεν βαριέστε θρηνούμε εμείς για τα παιδιά σας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ξεκινά ο νέος κύκλος καταθέσεων - Τα αποτελέσματα που αναμένονται

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την πρόδωσαν τα ηλεκτρονικά της ίχνη - Την «καίνε» οι καταθέσεις των γιατρών