ΕΛΛΑΔΑ

Ληστής με «σοφέρ» στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψε το ίδιο μαγαζί 2 φορές μέσα σε 10 ώρες

Ληστής με «σοφέρ» στη Θεσσαλονίκη: Έκλεψε το ίδιο μαγαζί 2 φορές μέσα σε 10 ώρες
Το χρονικό της ληστείας

Αν και γνωρίζουν ακόμα και το προφίλ του στο Facebook, δεν έχουν καταφέρει να τον συλλάβουν

Ατρόμητος ληστής μπήκε σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη για να κλέψει χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπό του, ενώ δεν τον ενδιέφερε που οι κάμερες τον κατέγραφαν να διαπράττει ληστεία. Μάλιστα, το θράσος του δεν σταμάτησε εκεί, αλλά μετά από δέκα ώρες ξαναγύρισε στον «τόπο του εγκλήματος» για να τους ξαναληστέψει, αυτή τη φορά όμως φτάνοντας και φεύγοντας… με ταξί.

Αν και γνωρίζουν ακόμα και το προφίλ του στο Facebook, δεν έχουν καταφέρει να τον συλλάβουν.

Το χρονικό της ληστείας

Ήταν μία και μισή το μεσημέρι. Ο νεαρός μπαίνει ως πελάτης στο κατάστημα και ζητά να αγοράσει καπνούς. Ξαφνικά δείχνει να χάνει τον έλεγχο. Προσπαθεί να αρπάξει τη μηχανή, γλιστρά στα κέρματα που έχουν πέσει κάτω. Ύστερα, με το μαχαίρι που κρατά στα χέρια του κατευθύνεται στον δεύτερο υπάλληλο, ο οποίος σαστισμένος παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του. «Ζήτησε κι άλλα λεφτά».

Ξαναγύρισε μετά από 10 ώρες

Η ληστεία είχε και δεύτερο γύρο καθώς ο νεαρός κακοποιός επέστρεψε τα ξημερώματα στον τόπο του εγκλήματος για να επαναλάβει τα… πρωινά. Και μάλιστα, παίρνοντας ταξί. Και για να πάει, αλλά και για να φύγει ξανά από το μαγαζί.

Άνετος, μπήκε ο ίδιος πίσω από τον γκισέ και σαν κύριος, ξέροντας πια τα κατατόπια, πήγε κατευθείαν στο ταμείο και στα τσιγάρα που βρίσκονταν ακριβώς πίσω του.

Ευτυχώς, δεν κινδύνευσε κάποιος από τους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν την εντολή να μην προβάλλουν αντίσταση σε περίπτωση που βρεθούν σε τέτοια κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό: Ληστής με κουκούλα και όπλο έκλεψε PIN και έκανε ανάληψη από ΑΤΜ

Νέα Φιλαδέλφεια: Συμμορία ληστών επιτέθηκε σε 14χρονο – Τον χτύπησαν για ένα κινητό