ΕΛΛΑΔΑ

Ναύπακτος: Αυτός είναι ο αθλητής που σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό κατά τη διάρκεια αγώνα

Ναύπακτος: Αυτός είναι ο αθλητής που σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό κατά τη διάρκεια αγώνα
Θλίψη για τον άδικο χαμό του αθλητή που συμμετείχε σε αγώνα στη Ναύπακτο
npress.gr

Θλίψη για τον άδικο χαμό του αθλητή που συμμετείχε σε αγώνα στη Ναύπακτο

Θρήνος επικρατεί στην Πάτρα για τον 68χρονο αθλητή Χριστόφορο Δουραμάνη που σκοτώθηκε πέφτοντας σε χαράδρα κατά τη διάρκεια αγώνα στην Σκάλα Ναυπακτίας.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης συμμετείχε σε αγώνα ορεινού τρεξίματος, στο 4ο Ενετικό Μονοπάτι Ασκληπιείου Σκάλας, που διοργάνωσε ο σύλλογος του αθλητή Δημήτρη Καραχάλια. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν ο Δουραμάνης δεν τερμάτισε ποτέ με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στους διοργανωτές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr ο 68χρονο βγήκε εκτός διαδρομής και ακολούθησε άλλο μονοπάτι, όπου και έπεσε στην χαράδρα.

Ο Χριστόφορος Δουραμάνης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Πάτρα και έμπειρος αθλητής, με συμμετοχή σε πολλούς αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα. Είχε γεννηθεί το 1953 και ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αλέκο Χρυσανθακόπουλο το 2019.

Η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 68χρονου ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής από τους άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη χαράδρα βάθους περίπου 70 μέτρων στην Σκάλα Ναυαπκτίας, όπου έπεσε ο 68χρονος Πατρινός αθλητής.

Χρειάστηκαν μάλιστα περισσότερα από 40 λεπτά διαδρομή μέσα από μονοπάτι προκειμένου οι άνδρες της ΕΜΑΚ να πλησιάσουν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό και την μετέφερε στο νεκροτομείο Πατρών.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Ναύπακτο: Νεκρός βρέθηκε ο αθλητής που είχε πέσει σε χαράδρα 70 μέτρων (vid)