ΕΛΛΑΔΑ

Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου: Μπορεί να έχει φύγει ήδη από την Ελλάδα

Γιαννόπουλος για αρπαγή 6χρονου: Μπορεί να έχει φύγει ήδη από την Ελλάδα
Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος

Συνεχίζεται το θρίλερ της αρπαγής του παιδιού 

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον να βρίσκεται ήδη εκτός Ελλάδας ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος.

«Αν δεν είναι έτοιμοι στο αεροδρόμιο να δουν, να προσέχουν κάθε παιδί που περνάει, ενδεχομένως να έχει φύγει», τόνισε ο κ. Γιαννόπουλος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Όπως ανέφερε έχει ήδη κινητοποιηθεί η διαδικασία εύρεσης του 6χρονου στη Νορβηγία, σε συνεργασία με το Missing Children Europe.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, ανέφερε ότι η διαφορά της συγκεκριμένης αρπαγής με άλλες τέτοιες υποθέσεις, είναι ότι έγινε μέσα από μια «μαφιόζικη διαδικασία», με έναν άνθρωπο να εισβάλλει μέσα στο σπίτι και να παίρνει το παιδί από τη γιαγιά του.

«Λέμε πως είναι ο πατέρας αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος», τόνισε και διευκρίνισε ότι «δεν είναι να πάμε με το μέρος του ενός γονιού ή του άλλου» αλλά το ενδιαφέρον είναι να βρεθεί το παιδί.

«Ένα παιδί που αρπάζεται με τέτοιο τρόπο, μες την ψυχούλα του υπάρχουν πολλά προβλήματα. Φεύγει από την ασφάλεια του σπιτιού του», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Από την πλευρά της η μητέρα του αγοριού απηύθυνε δραματική έκκληση μέσα από το MEGA: «Το μόνο που θέλω είναι να βρεθεί το παιδί μου. Κάνω έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές. Κάνω μια έκκληση σε όποιον έχει κάνει αυτήν την πράξη σας παρακαλώ να τον επιστρέψετε σπίτι μας για το καλό του παιδιού μου».

Εν τω μεταξύ το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε σε επικαιροποίηση της φωτογραφίας του 6χρονου Ράινερ προκειμένου να ανταποκρίνεται στην εικόνα που έχει σήμερα το μικρό αγόρι.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων