ΕΛΛΑΔΑ

Συνέδριο «Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0» στη Θεσσαλονίκη

Συνέδριο «Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0» στη Θεσσαλονίκη

Στο Συνέδριο θα πραγματοοιηθεί Παρασκευή 27 Μαΐου και το Σάββατο 28 Μαΐου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις 10:30 π.μ.

Το πρώτο δια ζώσης διήμερο Συνέδριο «Η Καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα και οι φορείς που τη στηρίζουν 3.0» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και το Σάββατο 28 Μαΐου, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις 10:30 π.μ.

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται για τρίτη χρονιά από το πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το ΟΚ!Τhess, το Τecs Capital, το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Κέντρο Αρχιμήδης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Endeavor Greece, το Uni.fund, το Metavallon και την Bayer Ηellas.

Tι σημαίνει καινοτομία στη Βόρεια Ελλάδα σήμερα; Ποιους αφορά; Ποιους κλάδους της οικονομίας αγγίζει; Ποιοι φορείς στηρίζουν την προσπάθεια ομάδων και επιχειρήσεων να καινοτομήσουν; Ποια χρηματοδοτικά εργαλεία υπάρχουν; Τι άλλη βοήθεια παρέχεται; Ποιες οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που δημιούργησε η πανδημία στη Βόρεια Ελλάδα; Στόχος του συνεδρίου είναι να καταγραφεί η εξέλιξη της καινοτομίας στη Βόρεια Ελλάδα μέσα στην περίοδο της πανδημίας και να διερευνηθούν οι προοπτικές για το νέο έτος. Δείτε το πρόγραμμα εδώ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μπορείτε να γραφτείτε εδώ.