ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα που του «έφαγε» περίπου €500.000 έδειξε ο γυμναστής που αυτοκτόνησε

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα που του «έφαγε» περίπου €500.000 έδειξε ο γυμναστής που αυτοκτόνησε
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών το τελευταίο μήνυα του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που αυτοκτόνησε

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών το τελευταίο μήνυμα του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που αυτοκτόνησε

Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε σε γνωστούς του ο γυμναστής από τη Θεσσαλονίκη που έβαλε τέλος στη ζωή του το μεσημέρι της Τρίτης μέσα στο γυμναστήριό του εξετάζουν προσεκτικά οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA στο μήνυμα αυτό που φέρεται να έστειλε σε γνωστούς του ο γυμναστής ανέφερε πως οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς εξαπατήθηκε από μια γυναίκα, με την οποία φέρεται να είχε ερωτικές σχέσεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο αυτόχειρας γυμναστής υποστήριξε ότι η γυναίκα αυτή του απέσπασε περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή, ενώ αναφέρθηκε και σε διάφορες άλλες παρανομίες που του είχε αποκαλύψει η ίδια.

Παράλληλα, ο 50χρονος άνδρας έκανε αναφορά στο σημείωμά του, για κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κύκλωμα που εκμεταλλευόταν ανήλικα κορίτσια.

Στο μήνυμά του ο αυτόχειρας περιγράφει τη συγκεκριμένη γυναίκα ενώ σημειώνει ότι την εμπιστεύτηκε τόσο που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Όπως γράφει μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.

Την υπόθεση ανέλαβε, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι υπάρχει θέμα ηθικών αυτουργών πίσω από την αυτοκτονία του 50χρονου.

Παράλληλα διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα για το ενδεχόμενο να πρόκειται για ανθρωποκτονία παρότι στην αρχή ο θάνατος του άνδρα θεωρήθηκε αυτοκτονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θα εξετάσουν με κάθε λεπτομέρεια το περιεχόμενο του μηνύματος που άφησε ο 50χρονος άνδρας, καθώς και την πιθανή διασύνδεση των προσώπων που αναφέρονται σε αυτό με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικές ειδήσεις