ΕΛΛΑΔΑ

Viral βίντεο: Η ιπτάμενη πιανίστρια των Τεμπών διεκδικεί θέση στο ρεκόρ Γκίνες

Viral βίντεο: Η ιπτάμενη πιανίστρια των Τεμπών διεκδικεί θέση στο ρεκόρ Γκίνες
«Έχει γίνει αίτηση για να μπούμε και στο ρεκόρ Γκίνες γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ»

Η ιπτάμενη πιανίστρια των Τεμπών: Ένα ξεχωριστό μουσικό και οπτικό θέαμα που έγινε viral.

επισκέπτες των Τεμπών βρέθηκαν μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα, καθώς την ώρα που διέσχιζαν την κρεμαστή γέφυρα που οδηγεί στο ιερό προσκύνημα της Αγίας Παρασκευής αντίκρισαν, την Κυριακή (3/6), την Ελληνίδα πιανίστρια Ελένη Ξυδιά να ίπταται με το πιάνο της πάνω από τον Πηνειό ποταμό.

Tο λευκό πιάνο αιωρούνταν στην κοιλάδα των Τεμπών κρεμασμένο από τεράστια κόκκινα μπαλόνια. Η καλλιτέχνις φορώντας ένα μακρύ, μοβ φόρεμα, έκανε το θέαμα ακόμα πιο εντυπωσιακό με το τραγούδι «dream of flying».

«Το βίντεο είναι αληθινό. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία» δήλωσε στις «Συνδέσεις» η πιανίστρια του μουσείου της Ακρόπολης, η οποία μιλώντας για την ιδέα του σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη και το project να δημιουργηθούν ανάλογα video προώθησης της φυσικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Διεκδικεί θέση στο ρεκόρ Γκίνες

«Παίρνουμε το πιάνο μας και πηγαίνουμε στα διάφορα μέρη της χώρας μας και δημιουργούμε αυτά τα όμορφα βίντεο» είπε η κ. Ξυδιά αποκαλύπτοντας ότι η σχετική πρωτοβουλία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο χάρη σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα και το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας.

«Έχει γίνει αίτηση για να μπούμε και στο ρεκόρ Γκίνες γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει ποτέ» δήλωσε η πιανίστρια στην ΕΡΤ.