ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Κόρη ασθενούς πέταξε γλάστρα στο κεφάλι μαίας

Απίστευτο περιστατικό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα»: Κόρη ασθενούς πέταξε γλάστρα στο κεφάλι μαίας
ΓΝΑ Αλεξάνδρα
InTime / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Σύμφωνα με καταγγελία του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε πως είναι δημοσιογράφος και απειλούσε «Θεούς και δαίμονες» μέσα στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Γιαννάκος, από θαύμα δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός κάποιου υγειονομικού στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Σύμφωνα με όσα αναφέρει, γυναίκα ασθενής της γυναικολογικής μεταφέρθηκε στην ανάνηψη για πιο αυξημένη παρακολούθηση και η κόρη της που επισκέφθηκε την κλινική τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» απειλώντας τους πάντες.

Ο κ. Γιαννάκος τονίζει πως η συγκεκριμένη γυναίκα επικαλέστηκε ότι είναι δημοσιογράφος και έχει φίλους πολιτικούς, τους οποίους ανέφερε και ονομαστικά, ενώ στη συνέχεια χτύπησε με γλάστρα στο κεφάλι μια μαία, έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά της και πέταξε αντικείμενα στο προσωπικό,

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, συνέλαβε τη γυναίκα και ανέφερε πως αν δεν υποβληθεί μήνυση τότε μετά την εξακρίβωση στοιχείων η γυναίκα θα αφεθεί ελεύθερη. Το νοσοκομείο δεν έκανε εν τέλει μήνυση, ωστόσο, στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος κατέθεσαν μηνύσεις οι υγειονομικοί που δέχθηκαν την επίθεση.