ΕΛΛΑΔΑ

Ιταλοί τουρίστες έχασαν τον προσανατολισμό τους στην Κάρπαθο - Τους εντόπισαν οι Πυροσβέστες

Ιταλοί τουρίστες έχασαν τον προσανατολισμό τους στην Κάρπαθο - Τους εντόπισαν οι Πυροσβέστες
Η έρευνα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία
INTIME

Οι πεζοπόροι είχαν χαθεί στην περιοχή Τραγοπήδημα

Συναγερμός σήμανε σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Καρπάθου ότι ενημερώθηκαν ότι τρεις Ιταλοί τουρίστες έχασαν τον προσανατολισμό τους. Αμέσως ξεκίνησε η έρευνα η οποία ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του ο Αρτέμης Κοκολάκης, οι πεζοπόροι είχαν χαθεί στην περιοχή Τραγοπήδημα, Β. των Πηγαδιών και μετά από αναζήτησή βρέθηκαν και είναι όλοι καλά στην υγεία τους!

«Σήμερα και περί ώρα 14:30 δέχθηκε κλήση η Υπηρεσία μας, ότι τρεις Ιταλοί τουρίστες, δυο άντρες και μια γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε μονοπάτι στην περιοχή (Τραγοπηδημα) βόρεια των Πηγαδίων για πεζοπορία, βγήκαν εκτός μονοπατιού, έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν σε απόκρημνο σημείο.

Η υπηρεσία μας με τέσσερις άνδρες, ξεκίνησαν για την αναζήτηση τους όπου μετά από δυο ώρες περπάτημα ανευρέθησαν ασφαλείς και καλά στην υγεία τους και οδηγήθηκαν σε σημείο όπου τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ, για προληπτικούς λόγους.

Εκ μέρους της διοίκησης του Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρπάθου, να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους συναδέλφους που συμμετείχαν στην αναζήτηση και σε αυτούς που κλήθηκαν σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση του συμβάντος. Μαζί μας και ο Βασίλης Χαλκιάς».

Πηγή: Καρπαθιακά Νέα