ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καβάλα: «Δεν την πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει, το μωρό ήταν τσιμπημένο από ψύλλους»

Έγκλημα στην Καβάλα: «Δεν την πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει, το μωρό ήταν τσιμπημένο από ψύλλους»
Συγκλονίζει η θεία της 31χρονης
INTIME NEWS

Έγκλημα στην Καβάλα: «Το μωρό ήταν τσιμπημένο από τους ψύλλους, γενικώς μέσα στη βρώμα»

Το διπλό φονικό στην Καβάλα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν ο 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε μητέρα και βρέφος και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η θεία της 31χρονης Άννας, που ήρθε από τη Γερμανία, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live συγκλονισμένη.

«Ήταν το καλύτερο κορίτσι του κόσμου αλλά όπως είπε και η μαμά της δεν την άκουγε. Επέμενε με όλη της την δύναμη να μην γυρίσει πίσω και να μείνει στη φύση. Και αν έφευγε, δεν θα την άφηνε αυτός, είτε ζωντανή είτε νεκρή. Και προτίμησε το δεύτερο» είπε αρχικά η θεία της 31χρονης.

«Ο πατέρας της Άννας έφυγε σε ηλικία 47 ετών. 17-18 χρόνια τώρα. Η Άννα ήταν η μικρότερη κόρη του. Είμαστε όλοι Έλληνες τέταρτης γενιάς στη Γερμανία. Η Άννα ήρθε εκείνο το καλοκαίρι γιατί της άρεσε ο τόπος, της άρεσε η φύση και τα ζώα. Τον άντρα αυτόν το αποκλείω να τον ερωτεύτηκε. Ίσως να την έριξαν κάποια γλυκόλογα.

Το μωρό ήταν τσιμπημένο από τους ψύλλους, γενικώς μέσα στη βρώμα. Το κορίτσι είχε σκυλομετανιώσει, αλλά φοβόταν για τη ζωή της. Κανένας δεν καταλαβαίνει τι βρήκε σε αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως να ήταν και αυτό το σύνδρομο του πατέρα που της έλειπε» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η θεία της Άννας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο 56χρονος δεν ενδιαφέρθηκε καν να πάει την 31χρονη Άννα στο μαιευτήριο όταν πήγε για να γεννήσει το παιδί τους. Η ίδια η Άννα βρήκε έναν χωριανό για να την πάει στο νοσοκομείο και να την γυρίσει έπειτα πίσω στο σπίτι με το νεογέννητο.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής - «Σκότωσε το παιδί για να την τιμωρήσει»

Έγκλημα στην Καβάλα- Συγκλονίζει ο παπάς που έκανε την κηδεία του 56χρονου: «Προβληματίστηκα»

Έγκλημα στην Καβάλα: Πώς βρέθηκε η 31χρονη στο χωριό - Ο μοιραίος έρωτας με τον δολοφόνο της