ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Ξεσπά η μητέρα της Άννας - «Δεν αντέχω ο δολοφόνος να είναι στο ίδιο νεκροταφείο»

Καβάλα: Ξεσπά η μητέρα της Άννας - «Δεν αντέχω ο δολοφόνος να είναι στο ίδιο νεκροταφείο»
INTIME

Έγκλημα στην Καβάλα: Η μητέρα της Άννας δε θέλει ο δολοφόνος να είναι θαμμένος δίπλα στη δικιά της οικογένεια

Η μητέρα της άτυχης Άννας που δολοφονήθηκε μαζί με των 10 μηνών παδί της από τον πρώην σύντροφό της ξεσπάει κατά του 56χρονου και συγκεκριμένα για τον τόπο ταφής.

Η γυναίκα που έχασε κόρη και εγγονό δε θέλει να ταφεί ο φονιάς του παιδιού της εκεί που είναι θαμμένοι και οι δικοί της άνθρωποι.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ξέσπασε λέγοντας: «Αυτόν τον θάψανε στο χωριό μας. Εγώ θέλω να τον βγάλουν από το χωριό μας».

«Από τα μνήματα εκείνα, έχω την μάνα μου εκεί πέρα, θα έχω και αύριο τον πατέρα μου. Εγώ δεν μπορώ να πηγαίνω εκεί πέρα που είναι κι αυτός. Θέλω να τον βγάλουν [...] Δεν αντέχω να είναι στο ίδιο νεκροταφείο με δικούς μου ανθρώπους», πρόσθεσε η γυναίκα απαρηγόρητη μετά την τραγωδία που συνέβη στην οικογένειά της.

«Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη» - Η ερωτική επιστολή του 56χρονου δολοφόνου στην Άννα

Η επιστολή του 56χρονου κτηνοτρόφου προς εκείνη, που παρουσίασε το Mega, περιγράφει το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, η οποία κατέληξε στην ασύλληπτη τραγωδία.

«Όλα αυτά που έκανες για μένα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτά με άγγιξαν μέσα στην κλειστή καρδιά μου. Δεν εκμεταλλεύτηκα καμία στιγμή μαζί σου, δεν είναι του χαρακτήρα μου και στο έχω αποδείξει. Σε είδα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο δικό μου».

Ο 56χρονος καταθέτει την αγάπη του για εκείνη και προσπαθεί να την πείσει να γίνουν ζευγάρι, όπως εκείνος το έχει πλάσει στο μυαλό του.

«Καταλαβαίνω ότι είσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Έρχομαι στη θέση σου και βλέπω τις δυσκολίες. Δυστυχώς σε αγάπησα και ευτυχώς είμαι τόσο ώριμος και διδαγμένος από τη ζωή για τους ανθρώπους. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου, δεν εμπιστεύομαι γενικά τους ανθρώπους, το 90% είναι διπλοπρόσωποι, φοράνε μάσκες. Εγώ δεν παίζω μαζί σου, έκατσα και τα σκέφτηκα όλα, και για μένα είναι δύσκολο αλλά περισσότερο με νοιάζεις εσύ».

Τα σχέδια για τη ζωή τους

Στην επιστολή του προς την Άννα, ο 56χρονος, δείχνει να προσπαθεί για την αποδοχή του από την οικογένεια της 30χρονης, θεωρώντας ότι ίσως η διαφορά ηλικίας τους, σταθεί εμπόδιο.

«Η διαφορά ηλικίας που έχουμε, αυτό θα είναι για τους δικούς σου το μεγάλο πρόβλημα. Εσύ και εγώ πρέπει με λογικές κινήσεις να τους αποδείξουμε και να καταλάβουν ότι αυτό που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον δεν είναι κάτι επιπόλαιο, είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές μας».

Δείτε το βίντεο του Mega με την επιστολή του 56χρονου:

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: «Θέλω να σε κάνω ευτυχισμένη» - Η ερωτική επιστολή του 56χρονου δολοφόνου στην Άννα

Καβάλα: Στη Γερμανία η κηδεία μητέρας και βρέφους – Παραμένει «παγωμένη» η τοπική κοινωνία

Έγκλημα στην Καβάλα - Σοκαριστικές εικόνες: Σημαδεμένο το κορμάκι του μωρού από τα τσιμπήματα ψύλλων