ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στην Καβάλα - Σοκαριστικές εικόνες: Σημαδεμένο το κορμάκι του μωρού από τα τσιμπήματα ψύλλων

Έγκλημα στην Καβάλα - Σοκαριστικές εικόνες: Σημαδεμένο το κορμάκι του μωρού από τα τσιμπήματα ψύλλων

Έγκλημα στην Καβάλα: Στις εικόνες φαίνονται τα τσιμπήματα των ψύλλων στο κορμάκι του μωρού που δολοφόνησε ο ίδιος του ο πατέρας 

Φωτογραφίες ντοκουμέντο αποκαλύπτουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης του μωρού που δολοφόνησε ο πατέρας του, ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος πριν βάλει τέλος στην δικιά του ζωή σκότωσε πυροβολώντας πισώπλατα και την 31χρονη μάνα του παιδιού του.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το Mega, φαίνονται τα τσιμπήματα των ψύλλων στο κορμάκι του μωρού που δολοφόνησε ο ίδιος του ο πατέρας στο χωριό Λεκάνη.

Όπως τα έλεγε η μητέρα του, που προσπάθησε να το πάρει μακριά για να το σώσει αλλά δεν πρόλαβε. Όπως ακριβώς περιέγραφε τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους.

Η εν ψυχρώ δολοφονία παιδιού και γυναίκας

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε πρώτα το 10 μηνών βρέφος και δευτερόλεπτα αργότερα την πρώην σύντροφό του. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, όπως και ο δικός του όταν έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του.

Το λεύκωμα της Άννας - Τι έγραφε για τον δολοφόνο της

Είναι κάποιες από τις φωτογραφίες που η 30χρονη Άννα άφησε ως «κληρονομιά» στους κατοίκους του χωριού που τόσο αγάπησε και έμελλε εκεί να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ένα λεύκωμα που αποφάσισε να δημιουργήσει και τα κατάφερε, αυτό που στάθηκε η αφορμή για τη μοιραία γνωριμία της με τον μετέπειτα δολοφόνο της ίδιας και του παιδιού τους. Η Άννα, μάλιστα, είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε εκείνον.

«Ο Λάμπης είναι 51 ετών και στην τρίτη γενιά βοσκών προβάτων και κατσικιών. Είναι μόνος του υπεύθυνος για πάνω από 1.000 ζώα. Το πρωί διανέμει σχεδόν 300 κιλά ζωοτροφών.

Ο χειμώνας μπορεί να είναι δύσκολος στα βουνά: κάτω από τους μείον 20 βαθμούς και το χιόνι μέχρι το γόνατο. Ο Λάμπης δεν έχει μία μέρα ελεύθερη όλο το έτος. Πρέπει να πάει στα ζώα καθημερινά».

Ξαδέρφη θύματος: «Είναι ένα τέρας, μια φορά τον έχω γνωρίσει στα βαφτίσια»

Η Άννα φοβόταν ο 56χρονος την απειλούσε κάθε φορά που τον συναντούσε, εκείνη φρόντιζε να λαμβάνει τα μέτρα της.

«Είναι ένα τέρας, μια φορά τον έχω γνωρίσει στα βαφτίσια. Η αδερφή του μας κοιτούσε με μισό μάτι», λέει ξαδέρφη του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στην Καβάλα: «Ήμουν έγκυος και με ανάγκαζε να σηκώνω ζωοτροφές 20 κιλών»

Έγκλημα στην Καβάλα: «Δεν την πήγε στο μαιευτήριο να γεννήσει, το μωρό ήταν τσιμπημένο από ψύλλους»

Έγκλημα στην Καβάλα: Σοκαρισμένος και ο ιατροδικαστής - «Σκότωσε το παιδί για να την τιμωρήσει»