ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Φίλος 36χρονου: Ανέβαζε φωτογραφίες με ανήλικες

Σεπόλια - Φίλος 36χρονου: Ανέβαζε φωτογραφίες με ανήλικες
Ο 36χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 12χρονης
Intime News

Μπαράζ συλλήψεων για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια - Τι ανέφερε φίλος του 36χρονου συλληφθέντα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας ώρα με την ώρα για τους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης.

Φίλος του 36χρονου κατηγορούμενου, μίλησε στον Alpha όπου ανέφερε πώς ο 36χρονος ανέβαζε φωτογραφίες στα social media από μικρά κορίτσια τα οποία ήταν βαμμένα ωστόσο ο ίδιος διέκρινε ότι ήταν γύρω στα 14.

Όταν η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα ο φίλος του 36χρονου μπήκε ξανά στο προφίλ του για να δει τις φωτογραφίες ωστόσο τις είχε σβήσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο 36χρονος είχε αναρτήσει στο προφίλ του και φωτογραφία με τον 53χρονο Ηλία Μίχο, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι δύο τους γνωρίζονταν. Η φωτογραφία με τον Μίχο που είχε στο προφίλ του ο 36χρονος σβήστηκε λίγεε μόλις μέρες πριν γίνει γνωστή η υπόθεση.

«Ανέβαζε κάποιες φωτογραφίες, έτσι το κατάλαβα ότι του αρέσουν οι μικρότερες. Πριν γίνει ο σάλος είχε ανεβάσει φωτογραφία με 4 κορίτσια, δύο μέρες προτού γίνει ο σάλος με την 12χρονη, μπήκα να δω αν είχε σβηστεί. Στο προφίλ του είχε και άλλη μία φωτογραφία με τον Μίχο. 2-3 φορές είχε ανεβάσει τέτοια story στα social», ανέφερε αρχικά ο φίλος του 36χρονου κατηγορούμενου.

Ο ίδιος στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Με ρώταγε, “σαν άντρας πώς την βγάζεις” και μ είπε ότι πάει ότι πάει σε κυρίες επί πληρωμή. Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν 12χρονες αλλά διέκρινες ότι είναι μικρά κορίτσια».

Τέλος, σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν πήγαινε συχνά προς τον Κολωνό ή τα Σεπόλια ο φίλος του 36χρονου ανέφερε ότι είχε αρκετούς φίλους στην εκεί περιοχή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε ο φίλος του 36χρονου κατηγορούμενου:

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια - Παπαθανασίου: «Σφαγή» αν μεταφερθεί ο Μίχος σε άλλη φυλακή»

Σεπόλια: «Να αναλάβει την ευθύνη του», λέει ο πατέρας του 36χρονου

Σεπόλια: Το καπάκι του υπονόμου άνοιξε και δεν πρέπει να κλείσει