ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Η 37χρονη έστελνε τα παιδιά να ζητιανέψουν με σημειώματα

Σεπόλια: Η 37χρονη έστελνε τα παιδιά να ζητιανέψουν με σημειώματα
Η μητέρα της 12χρονης
Intime News

Σεπόλια: Αποκαλύψεων συνέχεια για την υπόθεση που βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των Σεπολίων αλλά και την δράση της μητέρας της 12χρονης. Μετά τα μηνύματα που έστελνε στον Μίχο, αλλά και τους σοκαριστικούς διαλόγους με την 12χρονη όπου της ζητούσε επίμονα λεφτά για ναρκωτικά μία ακόμα αποκάλυψη βλπεί το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το Mega η 37χρονη μητέρα έστελνε τα παιδιά της με σημειώματα στη γειτονιά για να ζητιανέψουν!

Όπως αποκάλυψαν γείτονες της οικογένειας και επιχειρηματίες της περιοχής, δεν ήταν λίγες οι φορές που τα μικρότερα παιδιά πήγαιναν στα καταστήματα με χειρόγραφα σημειώματα που τους είχε δώσει η μητέρα τους στα οποία έγραφε να δώσουν κάποια χρήματα στα παιδιά και ίσως φαγητό και φάρμακα.

Κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο Mega, όπου ανέφερε πως «το φαινόμενο με τα σημειώματα ήταν συχνό. Βοηθάγαμε την οικογένεια όσο μπορούσαμε, ξέραμε ότι ήταν πολυμελής», με τον ίδιο να σημειώνει στη συνέχεια:

«Από τα Χριστούγεννα μέχρι τον Ιούνιο ερχόντουσαν με σημείωμα από τη μαμά και με παρακαλούσαν να δώσω κάποια λεφτά ή σουβλάκια. Στο τέλος του σημειώματος έγραφε ότι τα λεφτά θα επιστραφούν και πράγματι όταν έπαιρναν τα επιδόματα, μου τα έστελνε με τα παιδιά, εκτός από την τελευταία φορά».

Δείτε το βίντεο του Mega

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Η μητέρα ζητούσε λεφτά από τη 12χρονη για να πάρει ναρκωτικά

Σεπόλια: Νέες αποκαλύψεις- Η μητέρα έκλεισε στην 12χρονη εννέα πελάτες

Σεπόλια: Νέα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης στον Μίχο