ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Αυτοκτόνησε ο 42χρονος αστυνομικός – Άφησε σημείωμα

Ευρυτανία: Αυτοκτόνησε ο 42χρονος αστυνομικός – Άφησε σημείωμα
lamiareport.gr

ΕυρυτανίαΣε αυτοκτονία αποδίδεται μέχρι στιγμής ο θάνατος του αστυνομικού στην Ευρυτανία

Νεκρός σε βάθος 65 μέτρων, έπειτα από ολονύχτια επιχείρηση των ανδρών της πυροσβεστικής με την συνδρομή της 7ης ΕΜΑΚ, στο εσωτερικό της «Τρύπας της Τατάρνας» εντοπίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 42χρονος αστυνομικός που αγνοούνταν.

Το σημείο όπου έπεσε ο άτυχος αστυνομικός, όπως περιγράφουν οι διασώστες, είναι τόσο επικίνδυνο που είναι δύσκολο να βγει κανείς ζωντανός.

Ο 42χρονος αστυνομικός φαίνεται πως αυτοκτόνησε καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμά του στο οποίο αναφέρει ότι έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στο σημείωμα που βρίσκεται στα χέρια των αρχών, ο 42χρονος αποχαιρετά τους οικείους του ενώ αφήνει οδηγίες σε συγγενικό του πρόσωπο για να φροντίσει την οικογένειά του.

IMG_8450.jpg
Η «Τρύπα της Τατάρνας», όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 42χρονος αστυνομικό

Η αναζήτηση του 42χρονου

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρωθεί εκεί, καθώς δίπλα στην τρύπα βάθους 65 μέτρων εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του που δεν ήταν κλειδωμένο, ενώ μέσα σε αυτό ο αστυνομικός είχε αφήσει και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 42χρονος, που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, μαζί με την μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του. Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε επίσης:

Στην Τρύπα Τατάρνας που αναζητούσαν τη 48χρονη έπεσε ο αστυνομικός

Ευρυτανία: Στην «Τρύπα Τατάρνας» βρέθηκε νεκρός ο αστυνομικός

Οι μοιραίες διακοπές: Ο 42χρονος αστυνομικός είχε φύγει για τριήμερο