ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Κρήτη: Δείτε από που απεγκλώβισαν την οικογένεια

Τραγωδία στην Κρήτη: Δείτε από που απεγκλώβισαν την οικογένεια
Δείτε το βίντεο
neakriti.gr

Ο σύζυγος της 47χρονης θα μείνει σε κατάλυμα της Ιεράπετρας μέχρι να πάρει εξιτήριο ο γιος από το Νοσοκομείο, πιθανόν την Τρίτη - Το κατάλυμα βρέθηκε ύστερα από αίτημα της ιδιοκτήτριας του μοιραίου ξενοδοχείου προς τον Δήμο Ιεράπετρας.

Αυτό είναι το πέρασμα που άφησε ανοικτό…. ο τεράστιος βράχος που έπεσε και καταπλάκωσε το ξενοδοχείο στην Αγία Φωτιά με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της μια 47χρονη γυναίκα από τη Σλοβενία και να βρει φρικτό θάνατο στις διακοπές της.

Το neakriti.gr καταγράφει το πέρασμα που οι διασώστες μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν για να προσεγγίσουν τη γυναίκα ενώ στο βίντεο που παρουσιάζεται ακούγεται η φωνή του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας της Ιεράπετρας Νεκτάριου Παπαδάκη.

Όπως εξηγεί ο βράχος έπεσε πάνω στην οροφή του ανατολικότερου δωματίου του συγκροτήματος των ενοικιαζόμενων έσπασε την ταράτσα και αναπήδησε σαν ένα μπαλάκι για να καταλήξει στην αμμουδιά της παραλίας.

Το σημείο που φαίνεται στο βίντεο είναι το σημείο από όπου έμπαιναν και έβγαιναν όλη τη νύχτα του Σαββάτου και ξημερώματα της Κυριακής οι διασώστες προκειμένου να ολοκληρώσουν τον απεγκλωβισμό της οικογένειας μέσα από το δωμάτιο.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή σε όλους στην περιοχή καθώς όπως λέει υπάρχει κίνδυνος να πέσει και το υπόλοιπο του βράχου που έχει μείνει όρθιο να επικρέμεται και να απειλεί την περιοχή.

Πάντως ο σύζυγος της 47χρονης θα μείνει σε κατάλυμα της Ιεράπετρας μέχρι να πάρει εξιτήριο ο γιος από το Νοσοκομείο, πιθανόν την Τρίτη. Το κατάλυμα βρέθηκε ύστερα από αίτημα της ιδιοκτήτριας του μοιραίου ξενοδοχείου προς τον Δήμο Ιεράπετρας.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: «Σκάψαμε 1,5 μέτρο για να βρούμε τη γυναίκα», λένε οι διασώστες

Πρόεδρος Ξενοδόχων Ιεράπετρας: Είμαστε σοκαρισμένοι - Απόλυτη θλίψη

Καρέ-καρέ οι δραματικές στιγμές στην τραγωδία της Ιεράπετρας