ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ελεύθερος υπό όρους ο 53χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του

Χανιά: Ελεύθερος υπό όρους ο 53χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του
Pixabay

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή Χανίων ο 53χρονος που φέρεται να κακοποιούσε επί 11 συναπτά έτη την 41χρονη σύζυγό του.

Ο 53χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Ανακριτή στα Χανιά όπου και απολογήθηκε μετά την προθεσμία που είχε ζητήσει και πήρε την περασμένη Παρασκευή (4/11).

Όπως αναφέρει το cretapost, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αποφασίστηκε ο κατηγορούμενος να αφεθεί ελεύθερος ωστόσο του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα καθώς και να μην πλησιάζει την οικογένεια του.

11 χρόνια μαρτυρίου για την 41χρονη

Παράλληλα, την ίδια μέρα, είχε οδηγηθεί και στο γραφείο του Εισαγγελέα Χανίων ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για ενδοοικογενειακή βία.

Υπενθυμίζεται, ότι η 41χρονη μην μπορώντας να αντέξει άλλο την βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά του συζύγου της πήγε και τον κατήγγειλε στο αστυνομικό περιγράφοντας όλα όσα βίωνε στα χέρια του Χανιώτη συζύγου της.

Όπως η ίδια ανέφερε, από το 2011 έως και σήμερα (2022) ο σύζυγός της έχει συχνά ξεσπάσματα σε βάρος της ακόμα και μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 38χρονος – Τον βρήκε η μητέρα του

Μητσοτάκης: «Τις επόμενες ημέρες ξεκινάμε έρευνες για φυσικό αέριο»

Παλαιό Φάληρο: «Τον έχουν σπάσει στο ξύλο»,λέει ο αδερφός του 45χρονου