ΕΛΛΑΔΑ

«Κοκκίνισε» ο Κηφισός από νωρίς - Πού έχει αυξημένη κίνηση

«Κοκκίνισε» ο Κηφισός από νωρίς - Πού έχει αυξημένη κίνηση
Κίνηση τώρα
Newsbomb

Κίνηση τώρα: Όχημα με βλάβη στη έξοδο Καλυφτάκη και σύγκρουση οχημάτων πριν την έξοδο της Λυκόβρυσης.

Στο «κόκκινο» είναι ο Κηφισός από νωρίς σήμερα το πρωί 1/12 με τα αυτοκίνητα να κινούνται σημειωτόν από το ύψος του Περιστερίου έως το ύψος της Κηφισιάς, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.

Στην έξοδο της Καλυφτάκη έχει παρουσιάσει βλάβη ένα όχημα και υπάρχει ουρά χιλιομέτρων. Επίσης, λίγο πριν την έξοδο της Λυκόβρυσης έχει σημειωθεί ένα τροχαίο, χωρίς ιδιαίτερες υλικές ζημιές ή τραυματισμό.

Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και στους δρόμους γύρω από το κέντρο, αλλά και στην Κηφισίας και Μεσογείων. Στην Κηφισίας συγκεκριμένα σημειώνεται μποτιλιάρισμα από το ύψος του Κάτω Χαλανδρίου μέχρι το Μαρούσι.

Επίσης, ένα βαρύ όχημα έχει ακινητοποιηθεί στη Γέφυρα Ροσινιόλ και εμποδίζει την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα η κάθοδος να έχει περίπου 14 χιλιόμετρα ουρά. Έχει σπεύσει στο σημείο οδική βοήθεια, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει εφικτό να μετακινηθεί το όχημα.

Κίνηση έχει και ο Πειραιάς προς Σκαραμαγκά, καθώς και η παραλιακή.

Στην Αττική Οδό έχει καθυστερήσεις 5'-10΄ στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Κίνηση τώραNewsbomb
Κίνηση τώραNewsbomb

Επίσης, σημειώθηκε κατολίσθηση βράχων τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, στο 48,5 χιλιόμετρο στο ύψος των Μεγάρων.

Η τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό από τον κόμβο της Κινέτας έως τον κόμβο των Μεγάρων.