ΕΛΛΑΔΑ

Να το πεις στο παιδί σου!

Να το πεις στο παιδί σου!
Τα μέλη της Εθελοντική Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, θα βρεθούν μαζί με τα παιδιά...

Τα μέλη της Εθελοντική Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, θα βρεθούν μαζί με τα παιδιά τους το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, στις 11:00 στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς αντιδρώντας στη δημιουργία των νέων διοδίων στις εθνικές οδούς.

«Διαβάζεις τα παιδιά, τα πηγαίνεις στο κολυμβητήριο, στο χορευτικό, στο φροντιστήριο, στη μουσική. Τρέχεις καθημερινά σαν τρελός/τρελή για να μεγαλώσεις, να τα σπουδάσεις, να τα αποκαταστήσεις . Κάνεις το αίμα σου νερό και στερείσαι πολλά για να αποκτήσουν τα σωστά εφόδια.

Για τα διόδια τα μίλησες ποτέ; Τα είπες ότι μέχρι τα 50 τους θα πληρώνουν 6 Ευρώ για να πάνε για ένα μπάνιο στην παραλία; Τα είπες ότι, με το καλό, αύριο, όταν θα βρουν δουλειά και θα πηγαινοέρχονται στη Θεσσαλονίκη, θα πρέπει να δίνουν ενάμιση μισθό από το ετήσιο εισόδημά τους (1.344 €) μόνο για τα διόδια των Μαλγάρων;

Φίλη/Φίλε,

• Να τους το πεις, πριν είναι αργά.
• Να τους το πεις, πριν το καταλάβουν μόνα τους.
• Να τους το πεις, γιατί τα βολέματα τελείωσαν και τα παιδιά μας, αύριο, μπορεί κι αυτά να βρεθούν άνεργα στο δρόμο.
• Να τους το πεις, γιατί τότε δεν θα σε πιστέψουν, ότι δεν ήξερες, πάντα είχες δουλειές και ποτέ το χρόνο για να αντιδράσεις.

Να τους πεις, πως το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, στις 11:00 το πρωί θα είμαστε, μαζί με τα παιδιά μας, στο σταθμό διοδίων της Λεπτοκαρυάς και θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε σπρώχνοντας τις μπάρες.

Στείλε το στους φίλους σου και βρες το χρόνο να είσαι εκεί!»

Ροή Ειδήσεων