ΕΛΛΑΔΑ

Συλλυπητήρια Νίκου Δένδια για τον θάνατο του 29χρονου Υποσμηναγού από πτώση F-4 Phantom

Συλλυπητήρια Νίκου Δένδια για τον θάνατο του 29χρονου Υποσμηναγού από πτώση F-4 Phantom
Ο Νίκος Δένδιας.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Τα  συλλυπητήριά του για το θάνατο του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, έστειλε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας ενημερώθηκε για τη συντριβή του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας F-4 Phantom στην Ανδραβίδα και τον εντοπισμό της σορού του 29χρονου και μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του έγραψε: «Συλλυπητήρια στους οικείους του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος σε ηλικία 29 ετών έχασε τη ζωή του του εν ώρα υπηρεσίας, ως συγκυβερνήτης σε F-4».

Λίγο αργότερα ο υπουργός Εξωτερικών με δεύτερη ανάρτηση του έστειλε τα συλλυπητήρια του στην Πολεμική αεροπορία. «Συλλυπητήρια και στη μεγάλη οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Ελπίζουμε να έχουν αίσιο τέλος οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μαχητικού αεροσκάφους», έγραψε ο υπουργός Εξωτερικών.

Σχετικές ειδήσεις

Μητσοτάκης για Πτώση F-4 Phantom στην Ανδραβίδα: «Η Πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει»

Πτώση F-4 Phantom: Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα - «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα»

Αδελφός πιλότου F-4 Phantom: «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά, είναι έμπειρος»