ΕΛΛΑΔΑ

Νέο Ηράκλειο: Το ραντεβού των ανήλικων - Οι μαχαιριές και ο... έρωτας για μια κοπέλα

Νέο Ηράκλειο: Το ραντεβού των ανήλικων - Οι μαχαιριές και ο... έρωτας για μια κοπέλα
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Για τα μάτια μιας κοπέλας «βγήκαν μαχαίρια» στο Νέο Ηράκλειο.

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε σε υπόγεια διάβαση δίπλα από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα ένας 17χρονος δέχθηκε επίθεση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 17χρονος που μαχαιρώθηκε είχε γνωρίσει, μία κοπέλα κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αράχωβα. Την ίδια κοπέλα όμως διεκδικούσε και άλλος νεαρός στην Αθήνα. Τότε οι δύο νεαροί συναντήθηκαν προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Ο 17χρονος πήγε με έναν φίλο του και ο άλλος νεαρός μαζί με ακόμα εφτά άτομα.

Το συμβάν έλαβε χώρα το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όταν οι δύο 17χρονοι πήγαν στην υπόγεια διάβαση και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα οκτώ άτομα, που τους επιτέθηκαν με μπουνιές, κλωτσιές και αιχμηρό αντικείμενο, προκαλώντας στον 17χρονο τραύματα στην πλάτη και στα πόδια, ενώ στο φίλο του προκάλεσαν ελαφρύτερα τραύματα.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν τη συμπλοκή επενέβησαν για να τους χωρίσουν και τότε οι δύο 17χρονοι μπόρεσαν να ξεφύγουν μπαίνοντας σε καφετέρια. Τότε ο 17χρονος διαπίστωσε ότι φέρει τραύματα στα πόδια και την πλάτη και ότι αιμορραγεί. Έτσι μετέβη με το φίλο του στο νοσοκομείο. Η ΕΡΤ, αναφέρει ότι οι γιατροί του έκαναν ράμματα στα πόδια και στην πλάτη, διαπιστώνοντας ότι το τραύμα στην πλάτη επέφερε τραύμα και στον πνεύμονα, το οποίο έπρεπε να τεθεί υπό παρακολούθηση. Έτσι παρέμεινε νοσηλευόμενος στη θωρακοχειρουργική κλινική του ΚΑΤ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν από την έρευνα ταυτοποιήθηκε για την επίθεση ένας 18χρονος που αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τους δύο 17χρονους ως το άτομο που ξεκίνησε τον καυγά, ρίχνοντας την πρώτη μπουνιά. Τα θύματα δεν ήταν σε θέση να καταθέσουν ποιος από όλους τους δράστες έφερε το μαχαίρι.