ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κοριτσάκι από την Εύβοια διακομίστηκε εσπευσμένα στο Παίδων

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κοριτσάκι από την Εύβοια διακομίστηκε εσπευσμένα στο Παίδων
evima.gr

Στο νοσοκομείο Παίδων χρειάστηκε να διακομιστεί κοριτσάκι από την Εύβοια εσπευσμένα εν μέσω χιονιά

Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε στη βόρεια Εύβοια η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, με το οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία να είναι δυσπρόσιτο.

Όπως αναφέρει το evima.gr, λόγω των πυκνών χιονοπτώσεων οι αρχές αναγκάστηκαν να αποκλείσουν σημείο του δρόμου για να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα.

Ωστόσο, ο δρόμος χρειάστηκε να ανοίξει εσπευσμένα καθώς ένα κοριτσάκι χρειάστηκε να διακομιστεί άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων καθώς είχε πολύ υψηλό πυρετό.

Επί ποδός δήμοι και Περιφέρεια

Την ίδια ώρα σε ολόκληρη την Εύβοια, επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας προκειμένου να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους. Η χιονόπτωση κατά διαστήματα είναι έντονη, αυτή την ώρα κλειστός παραμένει ο δρόμος στο επαρχιακό δίκτυο Λεπούρων – Καρύστου από τους Ζάρακες και κάτω, καθώς η διεξαγωγή των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράλληλα σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν τα χωριά του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων και του δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας καθώς από χθες το μεσημέρι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, διότι λόγω της έντονης χιονόπτωσης συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούν να πλησιάσουν στα σημεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει από χθες το χωριό Μαυρόπουλο στο όποιο έχει μεταφερθεί γεννήτρια, καθώς υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι.

Διαβάστε επίσης:

H Μονή Βατοπαιδίου δίπλα στους πολύτεκνους της Μητροπόλεως Βεροίας

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ανακοινώσεις για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη

Σεισμός στην Τουρκία: Πέταξε το C-130 με την ελληνική αποστολή βοήθειας