ΕΛΛΑΔΑ

«Κόλαση» ο Κηφισός και ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα λόγω καραμπόλας

«Κόλαση» ο Κηφισός και ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα λόγω καραμπόλας

Μια καραμπόλα τριών οχημάτων στον Κηφισό έχει προκαλέσει τεράστιες καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων.

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε περί τις 08:30 στον πολύπαθο Κηφισό, στο ύψος της Αγίας Άννης, στον Ταύρο, στην κάθοδο προς Πειραιά.

Όπως αναφέρει ο σύμβουλος διαχείρισης κυκλοφορίας και οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, στο newsbomb.gr, από την καραμπόλα έχουν προκληθεί ουρές πολλών χιλιομέτρων, από το σημείο της σύγκρουσης μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού.

Στην καραμπόλα ενεπλάκη και ένα φορτηγάκι που έχει ακινητοποιηθεί πάνω στη λεωφόρο, και λόγω της κίνησης είναι πολύ δύσκολο να φτάσει οδική βοήθεια και να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Οι χιλιάδες οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή...

Την ίδια ώρα, όπως εξηγεί ο Κίμων Λογοθέτης, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την κυκλοφορία των φορτηγών την περίοδο της κακοκαιρίας και των προβλημάτων που προκλήθηκαν στην εφοδιαστική αλυσίδα, η κίνηση τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί ραγδαία. Αυτή την ώρα στον Κηφισό πάρα πολλά οχήματα είναι φορτηγά και νταλίκες, γεγονός που επιδεινώνει το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Δείτε ΕΔΩ live την κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου από το δελτίο κυκλοφορίας της Αστυνομίας.

Με καθυστερήσεις και η κίνηση των οχημάτων στην άνοδο του Κηφισού από το ύψος της Λένορμαν έως και τον κόκκινο Μύλο.

Στους υπόλοιπους δρόμους του Λεκανοπεδίου, κίνηση παρατηρείται στην κάθοδο της Κηφισίας, στην Κατεχάκη, στην Κηφισίας όπως επίσης και στη Μεσγείων.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5'-10' στην έξοδο για Λαμία.