ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών στο κέντρο της Κοζάνης – Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι 20χρονος

Άγριο ξύλο μεταξύ νεαρών στο κέντρο της Κοζάνης – Στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι 20χρονος
Pixabay

Άγριο ξύλο έπεσε πάλι σε κεντρικό σημείο της Κοζάνης όταν παρέα νεαρών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 20χρονο - Μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι – Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν

Άγριο ξύλο είχαμε και πάλι, για μια ακόμη φορά τους τελευταίους μήνες, σε κεντρικό σημείο της Κοζάνης, ξημερώματα Σαββάτου προς Κυριακή, όταν παρέα νεαρών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε 20χρονο, μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Όπως αναφέρει το kozanimedia, η αγριότητα του περιστατικού ήταν τόσο μεγάλη που, ο νεαρός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε αρχικά στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, ωστόσο εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομειακό ίδρυμα.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον εν λόγω νεαρό… έσωσαν από τα ακόμη χειρότερα άντρες ασφάλειας άλλου νυχτερινού κέντρου διασκέδασης, οι οποίοι είναι πολύπειροι επαγγελματίες και έσπευσαν να βοηθήσουν τον τραυματία.

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις, με τη διαδικασία του αυτόφωρου, νεαρών ηλικίας 19-22 ετών, που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του τραυματία.

Οι ίδιες πληροφορίες, τέλος, θέλουν τον νέο αυτό άγριο καυγά να αποτελεί «συνέχεια» ανάλογων επεισοδίων στην Κοζάνη τους τελευταίους μήνες, με θύτες και θύμα ξυλοδαρμού να έχουν εμπλακεί ξανά σε ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου - Κούγιας: Από... κλαρινογαμπρός χθες, «μόσχος σιτευτός» σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης

Συναγερμός στην Κυψέλη: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ - Αναζητούνται οι δράστες

Σφραγίζεται το γηροκομείο-κολαστήριο στον Κορυδαλλό – Απομακρύνονται οι ηλικιωμένοι