ΕΛΛΑΔΑ

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ξέσπασε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο πατέρας της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Γλυκά Νερά
Eurokinissi

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ως στόχο να «σπάσει» τα ισόβια στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό που θα ξεκινήσει τελικά στις 28 Μαρτίου, ο πατέρας της Καρολάιν είναι φανερά οργισμένος από τις εξελίξεις

Τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καλύπτουν συνεχώς τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Την ώρα που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει ως στόχο να «σπάσει» τα ισόβια στη δίκη του σε δεύτερο βαθμό που θα ξεκινήσει τελικά στις 28 Μαρτίου, ο πατέρας της Καρολάιν είναι φανερά οργισμένος από τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει ο Ντέιβιντ Κράουτς «όσοι διαπράττουν εγκλήματα ανάλογα με αυτά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, κατατάσσονται μαζί με τους παιδεραστές». Μάλιστα, ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν, με νέες του δηλώσεις και στη MailOnline, χαρακτηρίζοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «νυφίτσα».

Μάλιστα, για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι: «Η μητέρα του εξακολουθεί να πιστεύει στην αθωότητα του γιου της και προσπαθεί να παρουσιάσει την αγαπημένη μου κόρη σε κακό φως, κάτι που δεν θα ανεχθώ».

«Αυτός είναι ο πατέρας σου, σκότωσε τη μητέρα σου»

Όταν ο πατέρας της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς ρωτήθηκε τι θα έλεγε στη μικρή Λυδία, για τους γονείς της, απάντησε: «Πώς θα την συστήσω σε αυτόν; Αυτός είναι ο πατέρας σου. Παρεμπιπτόντως, σκότωσε τη μητέρα σου και γι’ αυτό δεν τον βλέπεις συχνά. Μπορεί να φαίνεται γοητευτικός, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια θρασύτατη νυφίτσα».

Επίσης, ο πατέρας της Καρολάιν σημείωσε ακόμη πως θα έλεγε στην εγγονή του ότι: «Η μητέρα σου ήταν επαγγελματίας kick boxer και έπρεπε να περιμένει μέχρι να κοιμηθεί πριν της επιτεθεί. Δεν είναι το είδος του ανθρώπου που ένα μικρό κορίτσι θα ήταν περήφανο να αποκαλεί πατέρα. Καμία σχέση με τη μητέρα της που συνήθιζε να περπατά χέρι-χέρι μαζί μου στο χωριό και όταν συναντούσε έναν συμμαθητή της κοίταζε τον ψηλό άντρα δίπλα της και έλεγε στη φίλη της "γεια σου, αυτός είναι ο μπαμπάς μου". Αυτό με έκανε πάντα να φουσκώνω από υπερηφάνεια», είπε.